Razotkriven je veliki misterij: Poznato je kome ide novac i tko kumuje poslu!

Tijekom današnjeg bi dana na Kantridu trebala stići ponuda engleskog velikana Chelseaja za transfer Andreja Kramarića.

29.12.2014.
16:58
VOYO logo

"Informacija je točna, dakle danas očekujemo ponudu Chelseaja. Ako sve bude teklo kako smo planirali i razgovarali, onda možemo reći da je Kramarić blizu odlaska u Chelsea. Ali, pričekajmo još malo da sve zajedno dobije službene konture", prenosi Juričićeve riječi Novi list.

Dugo je vremena u javnosti kružila informacija da će 40% novca od Kramarićevog budućeg transfera sjesti u Dinamovu blagajnu, ali čini se da tome ipak nije tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qQhP7PbSRiI

"To nije točna informacija i ne znam otkud nekome takve informacije. Dinamo ne polaže pravo na dio odštete od transfera Kramarića iz Rijeke", dodao je Juričić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je tako Juričić još ranije riječi predsjednika Damira Miškovića koji je rekao da je od Dinama u potpunosti otkupio najboljeg strijelca hrvatskog prvenstva i to za 700.000 eura.

Zanimljivo je kako bi Kramarićevom transferu mogao kumovati Boško Balaban, bivši napadač Rijeke i Dinama, koji je prošle subote boravio na Kantridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih iznosio cifre, ali mogu reći da ponuda nije puno manja od one Leicester Cityja i da je u konačnici riječ o velikom iznosu. Bilo bi neozbiljno od mene iznositi detalje prije nego što se sve zajedno završi, međutim mislim da će svi biti zadovoljni", rekao je između ostaloga Balaban, koji je na Kantridu stigao, navodno, u funkciji ovlaštenog posrednika od Chelseaja i to u društvu bivšeg direktora Zagreba Vicenza Cavalierea.

Podsjećamo, Balaban ima iskustvo igranja na Otoku budući je 2001. godine prešao iz Dinama u Aston Villu uz odštetu od 5.8 milijuna funti, ali nikad se nije uspio dokazati u Premierligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se na kraju realizira Kramarićev transfer u Chelsea, posve je izvjesno da će hrvatski napadač prvotno krenuti na posudbu u nizozemski Vitesse.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo