MORA PROBUDITI MOMČAD

RAZOČARANI KEK: ‘Rijeka nam je svima puno dala i vrijeme je da igrači preuzmu odgovornost’

U Rijeci je situacija miljama daleko od idealne, a novi udarac za ambicije Rijeke remi je bez golova na Rujevici protiv Inter u subotu.

RAZOČARANI KEK KRIVI KARMU I DODAJE: ‘Neki igraju nogomet samo za sebe, a fali nam jedan individualac’

Matjaž Kek još je jednom komentirao rezultat i stanje u momčadi nakon te utakmice:

“Doista veliko razočaranje, ostali smo bez pravog udarca, sa samo jednom ili dvije prilike, bez agresivnosti, pogotovo u zadnjoj suparničkoj trećini”, rekao je slovenski strateg za Radio Rijeku, a prenosi Goal.

Težak europski ispit

U četvrtak Rijeka gostuje kod AEK-a kojem je sinoć Livaja golom u posljednjim sekundama donio bod protiv Panathinaikosa:

“Sada je važan samo rezultat. AEK je jako težak europski ispit i sad je pitanje kako probuditi momčad, podići samopouzdanje, jer kao da je grč ušao. Sustav nije lako mijenjati, pokušali smo nešto u Gorici, a promjena u momčadi će biti, Mišić je suspendiran (crveni karton protiv Austrije, nap. a.), neki su totalno izvan forme, vjerojatno i s mislima drugdje”, rekao je Kek i dodao:

“Navijači su stalno uz nas, a sad je bitno da igrači preuzmu odgovornost i da svi zajedno izađemo iz krize. Rijeka nam je svima puno dala, a sad kad ne ide, dužni smo pokušati vratiti klubu, to mi je vodilja.”

Povratak na Net.hr