[FOTO] RAZBIJANJE NOVOG REALA NA KOVAČEV NAČIN: / 'Moćni' Galácticosi u prvom dvoboju torpedirani od Bayerna

Image
Foto: Profimedia

Spektakularna utakmica odigrana je noćas u Houstonu

21.7.2019.
8:22
Profimedia
VOYO logo

Ne sjećaju se madridski sportski novinari, pogotovo oni koji već dugo godina prate Real u svom poslu, kad je jedna pripremna, prijateljska utakmica bila toliko iščekivana u Madridu kao što je bio ovaj zvijezdani sraz između Real Madrida i Bayerna iz Munchena u Houstonu noćas po hrvatskom vremenu. Na kraju su Kraljevi morali predati nogometnu "vlast" u SAD-u njemačkom gigantu kojeg vodi Niko Kovač, jer su Bavarci bili bolji rezultatom 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo iščekivana utakmica Reala u Madridu

Prvi nastup momčadi Zinedinea Zidanea bio je vrlo iščekivan u španjolskim medijima koji su ga usporedili sa slijetanjem čovjeka na Mjesec u isto vrijeme prije točno 50 godina, ali od spektakla koji se očekuje od novih Galacticosa još nije bilo ništa. Razumljivo, trebat će im vremena za uigravanje. Predsjednik Real Madrida Florentino Perez zajedno sa svojim suradnicima u klubu odlučio je uložiti ogromne novce za rekonstrukciju momčadi. Ukupno je pripremljeno pola milijarde eura u projektu stvaranja novog moćnog Reala iz Madrida.

Nova priča na Santiago Bernabeuu

Nova priča stvara se na Santiago Bernabeuu. Stvaraju se novi Galácticosi, nova supermomčad koja bi trebala harati Europom i svijetom i imati iznimno jak utjecaj i na onaj marketinški dio, odnosno nova supermomčad trebala bi itekako biti marketinški isplativa. Znači, navedeno uključuje novu momčad, potpuno novi i moderni stadion, kao i novi unosni ugovor s Adidasom koji će do 2031. godine kraljevskom klubu isplatiti 1.6 milijardi eura. Pisali smo jučer o tome...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POČETAK NOVE ERE GALACTICOSA: /

Marca genijalno najavila spektakularni prvi dvoboj novog Reala

Image
POČETAK NOVE ERE GALACTICOSA: /

Marca genijalno najavila spektakularni prvi dvoboj novog Reala

Galerija

U prvih 45 minuta jedini novi igrač u momčadi bio je sjajni Belgijac Eden Hazard koji je debitirao s brojem 50. S njim su u napadu igrali Benzema i Asensio, a u vezi Modrić, Kroos i Isco koji je još uvijek u Realu, iako ga stalno povezuju španjolski mediji s transferima i odlaskom. Španjolski velikan u prvom je dijelu bio bolji, ali su Bavarci ipak na odmor otišli s vodstvom 1:0 nakon krasne akcije koju je golom završio Corentin Tolisso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Jović, Ferland Mendy, Rodrygo i Japanac Kubo debitirali

Zidane je u svlačionici ostavio kompletnu početnu postavu pa su u nastavku debitirali Luka Jović, Ferland Mendy, Rodrygo i Japanac Kubo. I Niko Kovač napravio je pet izmjena uoči drugog dijela u kojem je njegova momčad bila efikasnija i puno bolja od Reala. No, ništa od toga, naum mu nije prošao u ovoj fazi priprema.

U 67. minuti Poljak Robert Lewandowski solo akcijom povisio je na 2:0, a samo dvije minute kasnije lijep gol zabio je Serge Gnabry za 3:0. Počasni gol za Real bio je djelo Rodryga u 85. minuti, koji je postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca za konačnih 3:1. Bayern je posljednjih devet minuta igrao s igračem manje nakon što je isključen golman Sven Ulreich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo