Rat zbog Rukavine: Bili ne žele platiti tri mil. kuna

Hajduk je reagirao na odluku Arbitražnog suda po kojoj je Šibeniku, na ime dijela odštete za transfer Ante Rukavine u Panathinaikos, dužan platiti 3,3 milijuna kuna.

24.2.2012.
18:33
VOYO logo

Odvjetnik Hajduka Damir Primorac najavljuje žalbu Bilih jer smatra da je u odluci Arbitražnog suda HNS-a bilo pravnih propusta.

Hajduk će se žaliti Županijskom sudu u Zagrebu, a bude li potrebno, ići će i na Vrhovni sud. "Odluka Arbitražnog suda HNS-a u postupku NK Šibenik protiv HNK Hajduka stigla je u klub, a prema njoj je Hajduk dužan isplatiti Šibeniku 3,349.723 kune. Međutim, s obzirom na to da Hajduk sukladno Zakonu o arbitraži ima mogućnost podnošenja tužbe Županijskom sudu u Zagrebu radi poništenja ove odluke, Hajduk će iskoristiti to svoje zakonsko pravo i podnijet će tužbu te tražit poništenje ove odluke budući da u odluci Arbitražnog suda postoje određeni pravni propusti što Hajduku daje pravo da takvu odluku poništava, nadajući se pozitivnom ishodu. Protiv odluke Županijskog suda u Zagrebu, po potrebi, stranke će imati mogućnost izjaviti žalbu Vrhovnom sudu Republike Hrvatske. Apsolutno poštujemo odluku Arbitraže HNS-a, no u svakom slučaju pravni put još uvijek nije gotov, Hajduk će iskoristiti sva pravna sredstva koja mu po zakonu pripadaju te će se pričekati pravomoćne odluke", rekao je Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo