RAT SE NASTAVLJA: / Barcelona podigla sudsku tužbu protiv Neymara, traži da joj vrati novac

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Rat između Barcelone i njezine donedaven zvijezde Neymara se nastavlja. Iz katalonskog kluba su u utorak objavili kako su odlučili tužiti brazilskog nogometaša.

22.8.2017.
17:36
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Neymar je početkom mjeseca prešao u PSG koji je aktivirao odštetnu klauzulu iz njegova ugovora i platio rekordnih 222 milijuna eura. Iz vodstva španjolske La Lige su pokušali spriječiti transfer, uz tvrdnju kako Parižani krše odredbe financijskog fair playa, ali UEFA je potvrdila da je sve u redu i Brazilac je završio na Parku prinčeva.

Image
RAZVALIO TOULOUSE, A NAKON TOGA I BARCELONU: /

Neymar nakon čudesne utakmice popljuvao bivši klub

Sporno produljenje ugovora

Nakon što je u nedjeljnoj pobjedi protiv Toulousea (6-2) sudjelovao s dva gola i dvije asistencije Neymar se obrušio na čelnike Barcelone, rekavši kako u tom klubu postoji nekoliko direktora koji ne bi smjeli biti na svojim pozicijama. Osveta je stigla dva dana kasnije kada je Barcelona objavila kako je odlučila tužiti Brazilca. Ne zbog njegove izjave, već zbog navodnog kršenja ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je, naime, lani produljio ugovor s Barcelonom do 2021. za što je dobio 8,5 milijuna eura bonusa. Katalonci sada sudskim putem traže da im brazilski napadač vrati taj novac jer je svega nekoliko mjeseci kasnije napustio Camp Nou. Sapunici se očito ne nazire kraj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo