'Vrijeđanje od strane Nike Kovača je nedopustivo!'

'Vrijeđanje od strane izbornika mlade reprezentacije Nike Kovača je nedopustivo. Očito je lako pokazivati mišiće kad je Split u pitanju.

25.4.2013.
14:06
VOYO logo

Split u petak gostuje kod Lokomotive s kojom se bori za Europu, a izbornika mlade reprezentacije Niku Kovača je zasmetala činjenica da klub ne pušta Antu Rebića i Ninu Galovića na prijateljski susret sa Slovenijom.

"Gotovo svi klubovi su vrlo korektni kad je u pitanju reprezentacija počevši od Cibalije, Zadra, Intera, Lokomotive, Hajduka, Rijeke, Dinama... Ma svi, izuzevši NK Split. Kad je riječ o njemu, skroz sam razočaran. Nekorektni su i nesolidarni. Njih se treba posebno moliti da svojim igračima dopuste dolazak na okupljanja i igranje za reprezentaciju kad utakmica nije u Uefinu terminu. Sada su, navodno, ozlijeđeni Rebić i Galović. Ako je igrač ozlijeđen, naš je stav da on treba doći našem liječniku kako bi nas uvjerio u vrstu i jačinu ozljede. Ako dečko nije u stanju trenirati i igrati, bit će vraćen u klub. Moram naglasiti da ne sumnjamo u stručnost klupskih liječnika, ali to je pravilo za sve reprezentativne kandidate pa i za igrače Splita", komentirao je situaciju Kovač, a prozvani Splićani su mu odgovorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeđanje od strane izbornika mlade reprezentacije Nike Kovača je nedopustivo. Očito je lako pokazivati mišiće kad je Split u pitanju. Mi kao klub ne igramo nikakve igrice i nismo mislili da je izbornik balav. Ako je on temeljem igrica postao izbornik i ne razumije stvarno stanje to ne znači da mi u istima sudjelujemo. Ozbiljan izbornik ne gradi odnose s klubovima na ovakav način. Ukoliko ga je zanimala stvarna situacija trebao ju je provjeriti. Galović nije trenirao do utorka na večer, a Rebić nije trenirao ni utorak ni srijedu. Dovoljno je bilo nazvati klub i raspitati se o stvarnom stanju ili u slučaju nepovjerenja poslati svoje liječnike da provjere zdravstveno stanje naših igrača. Kad priča o pravu na sankcije prema nama kao klubu, mi ta njegova prava prihvaćamo i molimo da nas izbornik i savez ne štede ako smo zaslužili kaznu. Neka nas kazne u skladu s kriterijima prema su kojima su ovih dana kaznili izvršnog predsjednika Dinama", stoji u priopćenju koje prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo