'Vrijeđanje od strane Nike Kovača je nedopustivo!'

'Vrijeđanje od strane izbornika mlade reprezentacije Nike Kovača je nedopustivo. Očito je lako pokazivati mišiće kad je Split u pitanju.

25.4.2013.
14:06
VOYO logo

Split u petak gostuje kod Lokomotive s kojom se bori za Europu, a izbornika mlade reprezentacije Niku Kovača je zasmetala činjenica da klub ne pušta Antu Rebića i Ninu Galovića na prijateljski susret sa Slovenijom.

"Gotovo svi klubovi su vrlo korektni kad je u pitanju reprezentacija počevši od Cibalije, Zadra, Intera, Lokomotive, Hajduka, Rijeke, Dinama... Ma svi, izuzevši NK Split. Kad je riječ o njemu, skroz sam razočaran. Nekorektni su i nesolidarni. Njih se treba posebno moliti da svojim igračima dopuste dolazak na okupljanja i igranje za reprezentaciju kad utakmica nije u Uefinu terminu. Sada su, navodno, ozlijeđeni Rebić i Galović. Ako je igrač ozlijeđen, naš je stav da on treba doći našem liječniku kako bi nas uvjerio u vrstu i jačinu ozljede. Ako dečko nije u stanju trenirati i igrati, bit će vraćen u klub. Moram naglasiti da ne sumnjamo u stručnost klupskih liječnika, ali to je pravilo za sve reprezentativne kandidate pa i za igrače Splita", komentirao je situaciju Kovač, a prozvani Splićani su mu odgovorili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrijeđanje od strane izbornika mlade reprezentacije Nike Kovača je nedopustivo. Očito je lako pokazivati mišiće kad je Split u pitanju. Mi kao klub ne igramo nikakve igrice i nismo mislili da je izbornik balav. Ako je on temeljem igrica postao izbornik i ne razumije stvarno stanje to ne znači da mi u istima sudjelujemo. Ozbiljan izbornik ne gradi odnose s klubovima na ovakav način. Ukoliko ga je zanimala stvarna situacija trebao ju je provjeriti. Galović nije trenirao do utorka na večer, a Rebić nije trenirao ni utorak ni srijedu. Dovoljno je bilo nazvati klub i raspitati se o stvarnom stanju ili u slučaju nepovjerenja poslati svoje liječnike da provjere zdravstveno stanje naših igrača. Kad priča o pravu na sankcije prema nama kao klubu, mi ta njegova prava prihvaćamo i molimo da nas izbornik i savez ne štede ako smo zaslužili kaznu. Neka nas kazne u skladu s kriterijima prema su kojima su ovih dana kaznili izvršnog predsjednika Dinama", stoji u priopćenju koje prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo