TVRDI TO AS

RAT KOJI BI MOGAO PROMIJENITI POVIJEST NOGOMETA: Zbog jednog igrača izbit će veliki sukob između Real Madrida i Liverpoola

Liverpool je spreman žrtvovati svog najboljeg igrača, Mohameda Salaha, kako bi dovela mladog Francuza

Ugledni španjolski sportski dnevnik AS tvrdi kako bi u veliki rat uskoro mogli krenuti Liverpool i Real Madrid, a razlog je akvizicija ponajboljeg mladog igrača današnjice, Kyliana Mbappea.

Mladi Francuz trenutno je glavni igrač u PSG-u i uz Ronalda, Messija i Neymara najveća je svjetska nogometna zvijezda, ali problem je u tome što se Mbappe ne želi još dugo zadržati u Parizu.

Za sada se u kontekstu Mbappea najviše spominju upravo Real i Liverpool, a Francuz navodno nema ništa protiv toga da se pridruži jednom od tih dvaju momčadi. Problem je samo što Liverpool nema toliko novca da si priušti Mbappea i zbog toga mora pribjeći jednom riskantnom manevru.

Liverpool je spreman žrtvovati svog najboljeg igrača, Mohameda Salaha, kako bi dovela mladog Francuza, a planiraju ga prodati ili Barceloni ili Real Madridu. Cijena koju Liverpool traži za Salaha, a koja bi im na koncu bila dovoljna da si osiguraju transfer Mbappea, je oko sto milijuna eura.

ProfimediaFoto: Profimedia

Salah je navodno nezadovoljan time kako idu stvari u klubu i prema nekim tvrdnjama unosi nemir u svlačionicu pa je izgledno da na kraju sezone i napusti Anfield. Idealno bi bilo da ode za sto milijuna eura i da onda Liverpool još nadoda određenu svotu za Mbappea, a kako Salah zarađuje oko 12 milijuna eura godišnje oslobodili bi i budžet za plaću Mbappea, ali problem je u tome što Real Madrid također ima želju dovesti Mbappea i zbog toga bi ova dva kluba lako mogla zaratiti.

Real nije puno kupovao zadnjih godina i u svom budžetu bi uskoro mogao imati dovoljno novca da samo kupi Mbappea i Liverpool zato sada mora djelovati brzo i smisliti način da se riješi Salaha i da izbjegne veliku bitku s Realom za Mbappea. Povijesnu rekli bi neki.

Povratak na Net.hr