EGZODUS

RASPADA SE EUROPSKA NOGOMETNA VELESILA: Napuštaju ih čak četiri ključna igrača i to bez odštete

Činjenica je da imaju ponešto mladih igrača koji čekaju priliku

Bit će ovo burno ljeto za pariškog nogometnog velikana. Naime, čak četvorica vrlo važnih igrača na kraju ove sezone napustit će Park prinčeva bez odštete. ESPN tvrdi kako PSG neće produžiti ugovor Thiagu Silvi, Edinsonu Cavaniju, Layvinu Kurzawi i Thomasu Meunieru, a oni će moći potražiti nove klubove i otići bez odštete.

“Meunier je već dogovorio suradnju s Dortmundom. Mogu vam tu informaciju dati sa sigurnošću, ali ne smijem ići u detalje”, otkrio je Jerome Rothen, bivši igrač PSG-a.

Vjerojatno će se najviše osjetiti gubitak Thiaga koji je i dalje stup obrane, ali činjenica je da PSG ima ponešto mladih igrača koji čekaju priliku, pa će im 35-godišnjak ovako ustupiti mjesto.

Profimedia

Meunier je odigrao 27 utakmica na desnom beku PSG-a, a Kurzawa 23 na suprotnoj strani, no istini za volju nisu baš pružili previše vrhunskih partija. Što se Cavanija tiče, on je pao u drugi plan dolaskom Maura Icardija. Zabio je svega sedam golova ove sezone, a ostalo mu je sigurno još ponešto snage za par dobrih sezona u prvoj momčadi nekog drugog kluba.

Povratak na Net.hr