RASPADA LI SE NAJVEĆI HIT EUROPSKOG NOGOMETA? / 'Ne možemo zadržati najbolje igrače'

Image
Foto: AFP, BORIS HORVAT

Nakon što je Monaco osvojio naslov francuskog nogometnog prvaka, postavlja se pitanje može li vodstvo kluba zadržati momčad na okupu, posebice 18-godišnjeg napadača Kyliana Mbappea.

22.5.2017.
13:02
AFP, BORIS HORVAT
VOYO logo

Europski velikani otimaju se za mlade zvijezde kluba iz Kneževine, a na meti 'bogatih udavača' su i Tiemoue Bakayoko, Bernardo Silva, Thomas Lemar, Fabinho i Radamel Falcao.

"Ne možemo zadržati najbolje igrače ukoliko žele napustiti klub," priznao je vlasnik kluba ruski milijarder Dmitri Ribolovljev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub nema financijskih problema i želi zadržati momčad na okupu

Ruski tajkun je kazao kako klub nema financijskih problema i kako žele zadržati momčad na okupu, ali i dodao kako je nemoguće zadržati igrače kada se pojave s ponudama europskih velikana.

"Nemamo problema s financijama i nismo prisiljeni prodavati igrače. Međutim, mi nismo Real Madrid ili Barcelona. Ne možemo ih zadržati ukoliko žele otići. Ne želimo nikoga u klubu držati protiv njegove volje," kazao je Rus dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"U biznisu moraš pratiti trendove. Ako ideš protiv tržišta ili trendova uvijek izgubiš."

Ribolovljev nije želio otkriti hoće li klub prodati u ovom trenutku možda i najtraženijeg svjetskog napadača Mbappea. Francuski mediji navode kako će njegova cijena sigurno biti oko 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam koliko vrijedi Kylian, je li to 100 milijuna eura ili više?'

"Ne znam koliko vrijedi Kylian, je li to 100 milijuna eura ili više? O tome će odlučivati klubovi koji ga žele angažirati," kazao je ruski tajkun

Ribolovljev je dodao kako je Monaco sličnu situaciju imao i u kolovozu 2015. kada je klub napustio Anthony Martial preselivši u Manchester United za 48 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo ga mogli zadržati. Martial je želio napustiti klub i otići u Manchester United. Svatko od nas ima svoj put. Ne možeš zadržati čovjek protiv svoje volje," dodao je.

Dio francuskih medija je objavio kako bi među prvima klub mogli napustiti veznjaci Tiemoue Bakayoko i Bernardo Silva. Navodno obojica sele u redove engleskog prvaka Chelsea koji bi za njih trebao platiti oko 80 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo