RASPAD SISTEMA U REALU: / Bale i Ronaldo se ne podnose, Velšanin ogorčen na Zidanea i Pereza

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
24.9.2016.
10:30
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Gareth Bale i Cristiano Ronaldo ne vole se javno! To već znaju i ptice na grani, situacija je to koja nije novost. Netrepeljivost između njih počela je još prije tri godine. Bale je tad došao iz Tottenhama u Real za 100 milijuna eura i tako skinuo Ronalda s liste najplaćenijeg nogometaša u povijesti kojeg su Los Blancosi platili 94 milijuna eura.

BALE IH POSRAMIO JEDNIM POTEZOM: Hrvat i Portugalac nisu znali što ih je snašlo

Odnos koji ima prošlost

Odnos između Balea i Ronalda dodatno se zaoštri kad je Rafa Benitez preuzeo vođenje momčadi. Španjolski trener nekako je više preferirao Balea, Ronaldu se to nikako nije svidjelo. Na kraju priče, Benitez je dobio otkaz u klubu, a Ronaldo je bio jedan od igrača koji su mu u svlačionici okrenuli leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Na kormilo Los Blancosa došao je Zinedine Zidane. Naravno, Ronaldo je ponovno postao glavna zvijezda momčadi. Odnos između Ronalda i Balea se malo smirio, a na Euru u Francuskoj Ronaldo je tješio Balea nakon ispadanja s turnira.

'Puknuo mu film' protiv Villareala

Činilo se tad kako je između njih konačno nastupila neka idila, kako je svađama i sukobima kraj. No, nije. Barem ako ćemo vjerovati pisanju španjolskih medija. Naime, Baleu je na susretu s Villarealom (1-1) "puknuo film" zato što ga je u 70. minuti Zidane zamijenio s Lucasom Vazquezom, a nije iz igre izvadio Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Bale je ogorčen na Zidanea i Florentina Pereza. Na Zidanea zato što Ronalda tretira kao božanstvo koje mora igrati i kad ne igra dobro, te što mu ne daje još veću ulogu u momčadi i na Pereza koji mu još nije dao poboljšani ugovor iako je rekao da hoće i što se nije obistinilo njegovo obećanje da će postati lider momčadi.

"Bale misli da je protiv Villareala morao igrati do kraja, ali ga je Zidane ponovno žrtvovao. Velšanin se više ne osjeća ugodno u Realu.", piše španjolski Diariogol koji prenosi riječi osobe kojoj se Bale požalio nakon utakmice s Villarealom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijesni Bale

"Bio je bijesan. Bale je na travnjaku u tom susretu ušao u raspravu s Ronaldom nakon situacije u kojoj je Velšanin obio dodati loptu Portugalcu i pokušao sam završiti akciju", daje do znanja izvor.

Bale je tek na polovici šestogodišnjeg ugovora s Realom, ali njegov agent Jonathan Barnett već mjesecima očijuka s Manchester Unitedom, a nije tajna da je Mourinho upravo Velšanina označio kao prvu metu za prijelazni rok sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo