RASKOL U MILANU: / Zvijezda Rossonera već u siječnju napušta San Siro? Real Madrid i PSG čekaju rasplet

Image
Foto: AFP

Talentirani golman u ugovoru nema odštetnu klauzulu, ali očekuje se da Milan neće pristati na odštetu manju od 40 milijuna eura

13.12.2017.
10:07
AFP
VOYO logo

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma (18) mogao bi napustiti klub već u siječnju, a najkasnije će se to dogoditi sljedeće ljeto, objavila je u srijedu Gazzetta dello Sport. Još dan ranije se pojavila informacija da igračev agent Mino Raiola traži poništavanje ugovora koji je njegov klijent potpisao tijekom ljeta. Donnarumma tvrdi da je novi ugovor s Milanom potpisao pod prisilom i psihičkim pritiskom, što je i glavni argument za Raiolin zahtjev.

Image
KAOS U MILANU: /

Mlada zvijezda se žali na psihičko zlostavljanje, agent traži poništavanje ugovora

Image
KAOS U MILANU: /

Mlada zvijezda se žali na psihičko zlostavljanje, agent traži poništavanje ugovora

Vjerojatniji odlazak na ljeto

Gazzetta piše da su se Raiola i Milanov direktor Marco Fassone sastali prije nekoliko dana kako bi pronašli zadovoljavajuće rješenje za obje strane. Pritom je malo vjerojatno da će Donnarumma otići već u siječnju, ali na ljeto je to gotovo sigurno. Talentirani golman u ugovoru nema odštetnu klauzulu, ali očekuje se da Milan neće pristati na odštetu manju od 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi ispoštovao odredbe financijskog fair-playa, Milan će definitivno sljedeće ljeto morati prodavati pa je zato realnije da će Donnarumma otići na kraju sezone. Kao najvjerojatnije buduće destinacije talijanskog reprezentativca spominju se Real Madrid i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnarumma je ljetos od heroja Milanovih navijača naglo postao omražena figura jer je odbio produljiti ugovor koji je završavao 2018. godine. No, onda je iznenada promijenio odluku i postpisao novi ugovor koji ga za posrnulog talijanskog velikana veže do 2021. godine. Ako su posljednje informacije točne, čini se da za Donnarummu ipak nema budućnosti na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo