RANIERI OPET SREDIO BILIĆA: / Kraj snova o lovu na trofej u Liga kupu

Image
Foto: AFP

Nakon što je prošli vikend bio pravi hit u Engleskoj zbog gostujuće pobjede protiv Manchester Cityja (2:1), bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić u utorak je doživio prizemljenje.

22.9.2015.
23:35
AFP
VOYO logo

Njegov je West Ham završio nastup u Liga kupu već na prvoj prepreci, bolji je nakon produžetaka na svome terenu bio Leicester City s 2:1. Prvi je to Bilićev gostujući poraz u engleskim natjecanjima ove sezone, ali i poraz koji ga je automatski izbacio iz utrke za trofej koji su prijašnjih godina osvajali i neki manji klubovi.

Pad u 116. minuti

Leicester je poveo u šestoj minuti kada je strijelac bio Joe Dodoo koji se ove sezone očito odlično osjeća u Liga kupu. U prošlom je kolu u pobjedi protiv Buryja upisao hat-trick. West Ham je do izjednačenja došao u 27. minuti preko Maura Zaratea i taj se rezultat zadržao sve do isteka 90. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Produžeci su na kraju bili sretniji za momčad Claudija Ranierija za koju je u 116. minuti pobjednički pogodak postigao Andy King. Talijanski stručnjak je tako i drugi put ove sezone nadmudrio Bilića: pobijedio ga je, podsjetimo, i u 2. kolu Premierlige (2:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivi Manchester City

Dodajmo da je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić igrao za Leicester do 82. minute, dok Nikica Jelavić nije bio u kadru West Hama.

Od ostalih utakmica šesnaestine finala spomenimo uvjerljivu pobjedu Manchester Cityja na gostovanju kod Sunderlanada (4:1). Posebno je efektan bio pogodak Kevina de Bruynea za 2:0, postignut gotovo iz mrtvog kuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo