RAMSEY KONAČNO PROGOVORIO O BUDUĆNOSTI: / Arsenalova zvijezda na meti je Barce i Liverpoola

Image
Foto: AFP PHOTO / IKIMAGES / Ian KINGTON

Kraj Wengerove ere

30.5.2018.
18:06
AFP PHOTO / IKIMAGES / Ian KINGTON
VOYO logo

Arsenal ulazi u novu eru – nakon 22 godine pod palicom legendarnog Francuza Arsenea Wengera, Topnike će u novu sezonu voditi bivši strateg PSG-a, Unai Emery.

U jeku promjene trenera, djelomično i ispod radara prošla je budućnost zvijezde kluba i najdugovječnijeg igrača Arsenala, Aarona Ramseyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin je u Arsenalu od 2008., a proglašen je i igračem sezone za 2017./18., ali njegova budućnost i dalje je pod upitnikom.

Ramseyjev ugovor je pred istekom

Naime, Ramsey ima još samo jednu godinu trajanja trenutnog ugovora, a za njega su se interesirali velikani poput Barcelone, Manchester Uniteda i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin, koji je svojedobno bio u idealnoj momčadi Eura 2016., jedan je od najkompletnijih veznih igrača Premier lige – njegova kombinacija dinamičnosti, trke, snage i tehnika i driblinga čini ga utjecajnim u obje faze igre. Lani je u 27 utakmica postigao 11 pogodaka i tome dodao devet asistencija.

Ramsey je, nakon remija Walesa i Mexica, po pisanju britanskog Independenta, izrazio želju i nestrpljivost za igranje pod novim Arsenalovim trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam još pričao s njim [trenerom Emeryjem], ali riječ je o jako uzbudljivom vremenu za klub. Jedva čekam vratiti se", rekao je Ramsey, a iz njegovih riječi dalo bi se zaključiti da ipak ostaje u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo