OGLAS

RAMOS ODGOVORIO LOVRENOVIM KRITIKAMA: / Kapetan Furije u svom stilu poklopio hrvatskog stopera

Image
Foto: AFP

Kapetan španjolske reprezentacije odgovorio je na kritike koje mu je uputio Dejan Lovren

14.11.2018.
22:43
AFP
VOYO logo

Kapetan španjolske nogometne reprezentacije Sergio Ramos rekao je uoči utakmice s Hrvatskom da ga najviše brine hrvatska momčadska igra a manje pojedinci, dodavši kako nema namjeru odgovarati na kritike koje mu je uputio Dejan Lovren.

"Hrvatska ima igrače svjetske kvalitete, poput Modrića i Rakitića, no više nas brine blok igrača. Više nas brine njihova momčadska igra nego pojedinci", izjavio je 32-godišnji stoper na konferenciji za medije u srijedu navečer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'I mi i Hrvatska ovisimo sami o sebi'

U četvrtak će Hrvatska i Španjolska u Zagrebu odigrati pretposljednju utakmicu u Ligi nacija.

"I mi i Hrvatska ovisimo sami o sebi“, napomenuo je branič Real Madrida. Španjolska bi pobjedom osigurala prvo mjesto i prolaz skupine, dok Hrvatska mora pobijediti u toj utakmici a zatim i onoj u nedjelju u Londonu protiv Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nastojat ćemo odigrati kao u Elcheu'

"Protiv Hrvatske možemo osigurati prolaz na Final Four. Ta nam je utakmica stoga jako bitna, nastojat ćemo odigrati dobro kao u Elcheu, vidjet ćemo hoće li nam ići tako dobro. Pobjeda bi nas odvela na završni turnir a to bi bilo jako lijepo", rekao je Ramos iza kojega je 160 utakmica i zabio 16 golova za reprezentaciju.

Ramos je upitan da komentira riječi Dejana Lovrena koji je prije dva tjedna izjavio kako Ramos radi više pogrešaka od njega ali da Španjolac ima sreće jer to radi kada Real Madrid pobjeđuje sa 5-1 ili 5-2, čime to ostane neprimjetno, dok se Lovrenu to dogodi u susretima koji završe 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne znam dolaze li takvi komentari zbog frustracije ili...'

"Ne znam dolaze li takvi komentari zbog frustracije ili čega drugog, no vrijeme će svakoga postaviti na svoje mjesto. Ja nemam potrebu odgovarati niti Lovrenu niti ikome drugome tko želi tri naslovnice u novinama ili biti na tri televizijska dnevnika. Što prije zaključimo ovu temu tim bolje. Neka svatko bude poznat po onome što pokazuje na terenu a ne po onome što govori o drugima", odgovorio je Ramos.

Lovren i Ramos su se posljednji put sreli na travnjaku u svibnju u finalu Lige prvaka u Kijevu gdje je Real Madrid s 3-1 pobijedio Liverpoola te došao do svog trećeg uzastopnog naslova prvaka Europe. Branič Liverpoola u rujnu nije igrao za Hrvatsku u Elcheu zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je nepoznato tko će u Zagrebu činiti stoperski par sa Ramosom. U posljednjoj utakmici s Engleskom prošli mjesec to je bio njegov klupski kolega Nacho Fernández no nakon poraza 2-3 od Engleske nije pozvan, a odmah nakon toga se i ozlijedio. U utakmici prije te, protiv Walesa, igrao je Raul Albiol iz Napolija no niti on ovaj put nije pozvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacho i Ramos su činili par u prvoj utakmici protiv Hrvatske a također i prije toga u pobjedi od 2-1 u Londonu.

Mogao bi stoga zaigrati netko od novih igrača na popisu - Diego Llorente (Real Sociedad), Mario Hermoso (Espanyol) ili Iñigo Martínez (Athletic Bilbao).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Llorente, Hermoso i Martinez su jako dobri'

"Jako su dobri, dosad baš nisu imali priliku igrati u reprezentaciji. Odlično su se uklopili u momčad, a konkurencija je dobra za sve", rekao je Ramos.

Na lijevom beku će pak zaigrati 29-godišnji Jordi Alba iz Barcelone koji je zadnji put igrao za Španjolsku na Svjetskom prvenstvu. Enrique ga je prvi put pozvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jordi je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu, veliki smo prijatelji, puno godina već dijelimo reprezentativni svlačionicu. U velikoj je formi te nam puno toga može donijeti. Veselim se njegovom povratku“, rekao je Ramos.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo