RAKITIĆ UOČI VELIKE UTAKMICE DOBIO POKLON OD LEGENDE KAUBOJA: / Prekrasna gesta oduševila Vatrenog: 'Hvala ti, kralju!'

Image
Foto: Profimedia, AFP

Njegov dres objavio je na svom Instagramu, a napisao mu je i zahvalu

25.2.2020.
13:47
Profimedia, AFP
VOYO logo

Barcelona i Napoli susreću se večeras u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Kod domaćina neće biti ozlijeđenog Koulibalyja, a upitan je nastup Llorentea, Hysaja i Milika, dok Barcelona u Napulj dolazi bez Luisa Suareza, Sergia Roberta, Jordia Albe i Dembelea. Ivan Rakitić konkurira za sastav španjolskog velikana. Barcelona je favorit, međutim Talijani su uvjereni kako mogu iznenaditi "ranjenog diva".

Hrvatski reprezentativac uoči velike utakmice dobio je sjajan poklon od legende hrvatske rukometne reprezentacije Zlatka Horvata. Njegov dres objavio je na svom Instagramu, a napisao mu je i zahvalu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

"Spremni smo, znamo da će biti teško, ali ponosni smo što možemo igrati protiv momčadi koja je jača od nas i koja je u posljednjih 15 godina jedna od najboljih na svijetu, Ne bismo se trebali bojati, moramo ih poštovati i igrati vlastitu igru," poručio je trener Napolija Gennaro Gattuso.

Nakon što je početkom prosinca preuzeo Napoli umjesto Carla Ancelottija, Gattuso je upisao četiri poraza u prvih šest susreta. No, bivša legenda Milana je uspjela preokrenuti stvari i u zadnjih sedam susreta Napoli je upisao šest pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu protiv Barce s posebnim motivom dočekuje Dries Mertens. Belgijski napadač ima priliku dostići Mareka Hamšika na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti kluba. Hamšik drži rekord sa 121 golom, dok je Mertens zabio jedan manje. Treći je veliki Diego Maradona sa 115 golova.

Na drugoj strani prijetit će probuđeni Leo Messi. Nakon što se u zadnje četiri utakmice do ovoga vikenda ispromašivao, sve je naplatio protiv Eibara postigavši četiri gola u pobjedi 5:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MARADONIN SIN UŠAO U RASPRAVU O MESSIJU I RONALDU: /

'Kad to čujem, odmah se podignem sa stola i odem'

Image
MARADONIN SIN UŠAO U RASPRAVU O MESSIJU I RONALDU: /

'Kad to čujem, odmah se podignem sa stola i odem'

Barca slaba u gostima

Barcinog stratega Quiquea Setiena najviše brine slaba gostujuća forma njegove momčadi. Na zadnja tri gostovanja Barca je upisala dva poraza (Valencia, Athletic Bilbao), a na zadnjih šest gostovanja Katalonci su slavili samo dva puta.

Međutim, još poražavajuće zvuči podatak kako je Barcelona nakon 2015. godine, kada je zadnji put osvojila Ligu prvaka, u fazi na ispadanje devet puta gostovala i na čak šest utakmica nije postigla pogodak uz razliku pogodaka 0-16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Barca je kroz svoju europsku povijest odigrala čak 56 utakmica protiv talijanskih klubova, ali nikada nije igrala protiv Napolija.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo