VRIJEME RASTANKA

RAKITIĆ SE EMOTIVNO OPROSTIO OD NEYMARA: Barcelona potvrdila odštetu od 222 milijuna eura

U popodnevnim satima četvrtka iz Barcelone su potvrdili kako su Neymarovi predstavnici bili u klubu i uplatili odštetu od 222 milijuna eura čime je brazilski nogometaš praktički prestao biti član katalonskog diva.

U srijedu je Barcelona objavila kako je Neymar obavijestio klupske čelnike da namjerava napustiti Camp Nou i preći u PSG. Igračevi su odvjetnici dan kasnije došli u prostorije španjolske La Lige kako bi uplatili odštetu, ali su tamo odbijeni. Šef lige Javier Tebas je, naime, pojasnio kako smatra da PSG u ovom slučaju krši financijski fair-play i da će tražiti zaštitu Barcelone pred UEFA-om i Sportskim arbitražnim sudom.

RAKITIĆ PREKO NOĆI ZAMIJENIO NEYMARA: U Barceloni uništavaju svaki podsjetnik da je Brazilac bio član kluba

ŠOK ZA NEYMARA I PSG: Komplicira se najveći transfer u povijesti, vodstvo španjolske lige odbilo prihvatiti 222 milijuna eura

‘Klub će detalje operacije proslijediti UEFA-i’

Nakon što su odbijeni u prostorijama lige Neymarovi su se odvjetnici popodne ukazali na stadionu Camp Nou.

“Neymarovi pravni predstavici došli su u klupske urede i u igračevo ime uplatili 222 milijuna eura za raskid ugovora. Klub će detalje ove operacije proslijediti UEFA-i da donese odluku o disciplinskoj odgovornosti koja može nastati iz ovog slučaja”, objavila je Barcelona.

‘Nedostajat ćeš mi, brate’

A u međuvremenu se emotivnom porukom na Instagramu od Neymara oprostio i naš Ivan Rakitić.

“Puno sreće u novoj avanturi, brate! Nikada neću zaboraviti sjajno vrijeme koje smo proveli zajedno ove tri godine. Nedostajat ćeš mi, ali siguran sam da ćeš biti dobro. Veliki zagrljaj”, napisao je hrvatski nogometaš.

Povratak na Net.hr