RAKITIĆ OBJAVOM PREKINUO SVE SPEKULACIJE O POVRATKU U REPREZENTACIJU: / Ovo može značiti samo jedno

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Izbornik je rekao da ni za kim neće kukati i žaliti niti ga moliti da igra za reprezentaciju te da su vrata njegove Hrvatske uvijek otvorena za Ivana

11.9.2019.
23:31
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Jedna od glavih priča ovog kvalifikacijskog ciklusa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju bio je izostanak Ivana Rakitića. Član Dalićeve udarne postave iz Rusije zbog nesređene situacije u klubu i navodne psihičke nespremnosti izostao je s utakmica protiv Slovačke i Azerbajdžana, a umjesto njega je nastupio i na velikoj sceni se iskazao Nikola Vlašić.

Image
ODLUKA KOJA ĆE DEFINIRATI DALIĆA KAO IZBORNIKA: /

Analizirali smo je li izborniku bolje igrati s Vlašićem ili Rakitićem

Image
ODLUKA KOJA ĆE DEFINIRATI DALIĆA KAO IZBORNIKA: /

Analizirali smo je li izborniku bolje igrati s Vlašićem ili Rakitićem

Izbornik je rekao da ni za kim neće kukati i žaliti niti ga moliti da igra za reprezentaciju te da su vrata njegove Hrvatske uvijek otvorena za Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je najbolje sve spekulacije potvrdio sam Rakitić ne svom Instagram profilu, gdje je objavio fotografije koje jasno pokazuju da je odlučio ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju.

"Sjećam se dana kada je otac bratu i meni otvorio kutiju u kojoj su bila dva dresa s hrvatskim kockicama. Danima smo samo u njima išli u školu, po deset dana bi samo njih nosili, ništa drugo nismo htjeli, čak bismo i spavali u tim dresovima", napisao je Raketa na sliku iz djetinjstva, dok je na drugi Insta Story s hrvatskim dresom napisao "Iznad svih - Hrvatska."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Adut više za gust raspored

“Ne želim uopće razmišljati o njemu. Ako imamo neki problem s njim ja ću to riješiti na svoj način”, rekao je to izbornik Zlatko Dalić uoči okupljanja reprezentacije, kada je obznanio javnosti da po drugi puta za redom u svojim redovima neće imati na raspolaganju Ivana Rakitića. Objasnio je kako se čuo s njim i da je ovaj odbio doći zbog toga što nije u optimalnoj formi i zbog toga što tada još nije riješio pitanje transfera.

Nije mu baš puno pomogla ni činjenica da je negdje daleko od Trnave ispijao s prijateljima pića dok su se Vatreni borili za važne bodove sa Slovacima, no u očima navijača i objektivno Raketa je igrač vrijedan prve postave hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je samo kako će ga, kad se vrati u redove Vatrenih, izbornik uklopiti natrag u postavu koju je razmontirao pa ponovo sastavio s Nikolom Vlašićem kao ofenzivnim veznim koji je bio toliko potreban Hrvatskoj.

U svakom slučaju, Rakitićev povratak može samo ojačati Hrvatsku koja u sljedeća dva mjeseca ima tri zahtjevne utakmice - Slovačku i Mađarsku kod kuće te gostovanje u Walesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo