Rakitić javno priznao: 'Nažalost, nismo uspjeli. Ostaje nezadovoljstvo'

14.7.2014.
14:46
VOYO logo

Kao što je i obećao još u Brazilu, Ivan Rakitić stao je pred domaće novinare, a za mjesto održavanja odabrao je Split.

Rakitić se osvrnuo na nastup Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram reći da je odlazak u Brazil veliki uspjeh za ovako malu zemlju kao što je Hrvatska. Pobjeda koju smo ostvarili hvale je vrijedna, iako smo imali talent i mogućnosti da budemo uspješniji. Bilo je jako puno promjena oko momčadi i treba sve sjesti na mjesto. Odlično radimo i molim vas samo da imate vjere u nas igrače i stožer. Nogomet je takav da detalji odlučuju, kao što ste vidjeli i u finalu", rekao je Raketa i nastavio:

"Naša želja je bila da prođemo skupinu, nažalost, nismo uspjeli. Sigurno da ostaje nezadovoljstvo. Treba uzeti u obzir da smo jako mladi, neiskusni i da je još puno vremena ispred nas da ostvarimo veliki uspjeh kakav zaslužujemo. S ovim iskustvima s SP-a sigurno smo bogatiji uoči kvalifikacija za EURO", istaknuo je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Hrvatske progovorio je i o transferu u Barcelonu.

"Već sam tri godine u Primieri, već me cijene kao nogometaša. Želja mi je što prije upoznati se sa suigračima naviknuti se na njih i oni na mene. Želim ostaviti trag. Rekli su mi da igraju 4-3-3, i da na mene računaju na svim pozicijama u sredini terena. Radujem se igrati u tako fantastičnoj momčadi. Nisam puno pričao s trenerom, na meni je da radim i budem što bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam tu doveden kao igrač koji će doprinosti ritmu igre. Cilj je iduće godine sve osvojiti jer su ove godine uložili najviše novca u povijesti kluba, i drugo mjesto ne dolazi u obzir. Tu nema komprosmisa, naslovi se od Barcelone uvijek očekuju", zaključio je na kraju, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo