RAKETA ODUŠEVIO IZJAVOM O MOURINHU I POKAZAO VELIČINU: / Evo kako je odgovorio na Portugalčeve riječi

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih igrača Vatrenih uz Zlatka Dalića najavio je okršaj s Mađarskom

23.3.2019.
18:57
AFP
VOYO logo

Nakon što je Hrvatska otvorila kvalifikacije pobjedom protiv Azerbajdžana, Ivan Rakitić se nada kako će 'Vatreni' protiv Mađarske napraviti i drugi korak prema plasmanu na EURO 2020. godine.

"Mađarska će biti spremna, jedva čekaju utakmicu, ali i mi jedva jedva čekamo dvoboj. Nismo došli vidjeti Budimpeštu, već po pobjedu jer želimo napravit drugi korak premo EP-u," poručio je veznjak Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je dugo lomila Azerbajdžan, a slična igra se očekuje i u nedjelju na Groupama Areni. Rakitić možda ima i najviše iskustva u razbijanju suparničkih bukera. Barcelona gotovo u svakoj utakmici napada suparnički 'autobus' pred golom.

"Očekujemo kako ćemo i u ovoj utakmici napadati, moramo biti dobro organizirani, moramo znati tko gdje stoji na terenu. Znamo da će biti teško," kazao je Rakitić dodavši: "Moramo se nametnuti, lopta mora biti kod nas, moramo stvarati pritisak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je koliko je disciplina važna

"Raketa" je istaknuo kako je važno da igrači u svakom trenutku drže svoje pozicije i da momčad stoji kompaktno. "Bitno je da u svakom trenutku kvalitetno stojimo na terenu, da se zna tko će zatvoriti prostor kada netko krene prema naprijed. Ako dobro stojimo u defanzivni, ako stojimo jedan blizu drugome onda će lakše biti i u napadu."

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho nedavno je bio prepun pohvala na igre hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića čijim je golom Barcelona pobijedila Real Madrid u velikom derbiju španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je za mene jedan od najpodcjenjenijih igrača na svijetu. On je fantastičan igrač na svakoj razini, rekao je bivši menadžer Manchester Uniteda u analizi za medijsku kuću beIN Sports.

"Što reći, nego se zahvaliti Mourinhu na takvim riječima. On je jedan od najboljih stručnjaka na svijetu i ne znam bi li moj otac ljepše rekao. Nadam se da će se što prije vratiti na klupu i voditi neku momčad," dodao je Barcelonin majstor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo