VIDEO: / Tragičari dana optužili srpskog suca za poraz od Argentine!

Carlos Queiroz, portugalski stručnjak koji od 2011. godine vodi reprezentaciju Irana, smatra da je srpski sudac Milorad Mažić bitno oštetio njegovu reprezentaciju pri porazu od Argentine 1:0.

21.6.2014.
23:39
VOYO logo

Queiroz je uvjeren kako je sudac start Pabla Zabalete na Ashkana Dejagaha morao okvalificirati kao najstrožu kaznu.

"Na kraju su dvije osobe odlučile pobjednika. Prva je sudac, a druga je Lionel Messi. Trebala nam je korektna odluka suca u onoj situaciji, ali je izostala. Stajao je četiri metra od igrača koji su bili u duelu, uvidio da je bio prekršaj, ali nije dosudio ništa", kaže Queiroz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Messi zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade i donio Argentincima nova tri boda i prolaz u osminu finala.

https://vine.co/v/MTtU67Ih1dv/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo vidjeli što igrač Messijevih kvaliteta može napraviti. Bio je na visini zadatka kada je bilo najvažnije. Ja sam ponosan na svoje igrače zbog predstave koju su pokazali", zaključio je Queiroz.

- Prošli smo u osminu finala, ali znamo da razina naše izvedbe nije tako dobra kao što bi trebala biti – rekao je Lionel Messi, koji je svojim pogotkom u prvoj minuti sudačke nadoknade donio Argentini pobjedu nad Iranom 1-0 u 2. kolu F skupine Svjetskog prvenstva…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne dajemo koliko bi trebali davati. Iran se dobro zatvorio i puno smo se mučili kako bi pronašli nekakav prostor. Svejedno smo stvorili dosta šansi. Srećom, na kraju smo pobijedili i prošli u drugi krug, ali moramo poboljšati našu igru – rekao je kapetan i najbolji igrač argentinske reprezentacije koji je drugi puta zaredom primio nagradu za najboljeg igrača utakmice.

Vratar Sergio Romero pohvalio je zvijezdu Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zapravo je čudo da smo na kraju ipak pobijedili. Hvala Bogu da je ''patuljak'' (Messi) zabio na kraju – rekao je Romero.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo