BLIŽI SE SELIDBA?

‘PUNO JE ZAINTERESIRANIH KLUBOVA’: Agent hrvatske zvijezde prokomentirao novu glasinu o svome klijentu

Već tjednima ne prestaju nagađanja o sudbini hrvatskog nogometnog reprezentativca Milana Badelja.

Ugovor s Fiorentinom mu istječe u ljeto 2018. godine, a zasad nema naznaka da bi mogao produljiti suradnju. Izgledno je da će ga toskanski klub prodati, ali još uvijek nije sigurno kada – već u siječnju ili tek na ljeto.

SVI SU LUDI ZA HRVATSKOM ZVIJEZDOM: Roma se sprema za veliku bitku s Conteom

‘Ne znamo hoće li ga prodati’

Talijanski mediji posljednjih su tjedana puni napisa o klubovima koji pokazuju zanimanje za Badelja. Najviše su se spominjali engleski i talijanski velikani, Chelsea i Milan, a povremeno su se u toj priči znali naći i Atletico Madrid i Inter. Ranije ovaj tjedan portal Calciomercato je donio vijest kako se Badelj nametnuo kao glavna meta Rome u njezinom nastojanju da osnaži vezni red.

Upravo je tu glasinu prokomentirao igračev agent Dejan Joksimović koji nije u posebno dobrim odnosima s vodstvom Fiorentine i u više je navrata isticao kako njegov klijent želi otići iz kluba.

“Roma? Puno je klubova zainteresirano za Badelja, ali obećao sam Milanu da ni s kime nećemo razgovarati do 1. siječnja. Još ne znako hoće li ga Fiorentina prodati u siječnju”, rekao je Joksimović za portal Pagineromaniste.com, a prenijela Football Italia.

 

Povratak na Net.hr