PUNE RUKE POSLA S NJIM: / Joseu Mourinhu prijeti zabrana vođenja utakmice

Image

Engleski nogometni savez (FA) ponovno ima posla s menadžerom Manchester Uniteda Joseom Mourinhom kojeg istražuje zbog onog što se događalo na utakmici s Burnleyjem (0-0).

1.11.2016.
15:47
VOYO logo

Drugi je to put u samo tjedan dana da se krovna organizacija engleskog nogometa bavi portugalskim stručnjakom koji je u četvrtak završio pod istragom zbog komentara na račun suca Anthonyja Taylora, a tijekom ogleda s Burnleyjem slan na tribinu i u ložu Old Trafforda nakon konfrontacije sa Markom Clattenburgom, glavnim sucem tog ogleda, javlja BBC.

Optužen je za vrijeđanje, odnosno verbalni napad na suce u i oko tunela koji vode u svlačionicu tijekom poluvremena. Dan mu je rok do petka da se očituje, a moguće kazne uključuju upozorenje, novčanu kaznu, zabranu vođenja utakmice i zabranu pristupa stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je navodno poludio na suca nakon što, njegovo je mišljenje, ovaj nije svirao jedanaesterac tijekom subotnje utakmice nakon kontakta Jona Flanagana i Mattea Darmiana u Burnleyjevom kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United trenutačno je osmoplasirana momčad Premier lige bez pobjede u posljednje četiri utakmice.

Do ponedjeljka u 18 sati ima se pravo Mourinho očitovati o optužbama zbog prvog (ne)djela kada je kazao da će Tayloru biti teško dijeliti pravdu na utakmicu Uniteda i Liverpoola čime je prekršio pravilo prema kojem šefovi struke momčadi nemaju pravo pred utakmicu govoriti o sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U studenom prošle godine Mourinho je kažnjem zabranom dolaska na jednu utakmicu i novčano u iznosu od 40,000 funti zbog verbalnog napada na suce u čiju je svlačionicu tadašnji menadžer Chelseaja ušao tijekom poluvremena utakmice protiv West Hama. S 50,000 funti kažnjen je poslije listopadskog poraza od Southamptona prije čega je izjavio da se suci boje svirati kazneni udarac u korist njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručeno mu je tad da će ga sličan incident u razdoblju od godine dana koštati zabrane pristupa stadiona. Nedavno je istekao taj rok kušnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo