Obračun nakon derbija: Dva muškarca teško ozlijeđena iz vatrenog oružja!

Dva muškarca teško su ranjena, a jedan lakše u sukobu koji se u nedjelju oko 19 sati nakon derbija između Dinama i Hajduka dogodio u prostorijama kluba veterana BBB-a u Heinzelovoj ulici u Zagrebu

2.12.2013.
12:10
VOYO logo

Verbalna svađa između članova udruge i nekoliko nepoznatih osoba pretvorila se u fizički sukob u kojem je za sada nepoznati muškarac vatrenim oružjem teže ranio dvojicu muškaraca i lakše ozlijedio 31-godišnjaka (I.T.), koji je prevezen u Kliniku za traumu.

Podsjetimo, nakon utakmice, koja je i na tribinama i na terenu prošla miroljubivo, 50-ak pripadnika BBB-a sukobilo se s policijom. Prema tvrdnjama policije, uzrok je zapaljena baklja koja je bačena u blizinu policije od strane navijača, a ukupno je pritvoreno 40-ak navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. prosinca od 15 do 16,55 sati na stadionu Maksimir odigrana je nogometna utakmica između GNK Dinamo i HGK Hajduk na kojoj je bilo nazočno oko 9.990 posjetitelja. Među navijačima nisu zabilježeni incidenti ni sukobi. Prije, za vrijeme i nakon odigravanja nogometne utakmice odnosno do 19.30 sati u službene prostorije dovedena je 41 osoba (alkohol, javni red i mir, pirotehnika). Budući je skupina navijača nakon utakmice prema policijskim službenicima bacala pirotehnička sredstva, u vezi ovog događaja u službene prostorije dovedeno je nekoliko osoba te nad njima slijedi odgovarajuća obrada. Drugih postupanja policije nije bilo, a promet je u zoni stadiona bio privremeno prekinut u vrijeme dolaska odnosno razilaska posjetitelja.

S poštovanjem, Policijska uprava zagrebačka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo