DAR-MAR

PSG REALU PRED NOSOM KRADE IGRAČA KOJI IM JE TREBAO OSIGURATI BUDUĆNOST: Stigla je ponuda koja se ne odbija, no ni to nije najgore

PSG je navodno već poslao ponudu za austrijskog braniča te tako privukao njegov interes za momčad koja se tamo godinama stvarala

Austrijski nogometni reprezentativac David Alaba jedan je od najpoželjnijih pojačanja za elitne nogometne klubove. Alaba definitivno odlazi iz Bayerna, a dosad se gotovo jednoglasno pisalo da je njegova nova destinacija – Real Madrid.

No nije to baš tako, bar kako piše njemački Bild. Alaba je na meti mnogih klubova, a jedan je, prema pisanju uglednog njemačkog lista – PSG.

PSG je navodno već poslao ponudu za austrijskog braniča te tako privukao njegov interes za momčad koja se tamo godinama stvarala.

‘KADA JE STIGAO U REAL, IZNENADA JE IZGLEDAO STARIJE’: Zidaneov miljenik našao se na novom udaru kritika

Problemi za Real

Tu dolazimo do velikih problema za Real Madrid. Kraljevski klub htio je “zakapariti” Alabu ne bi li onda mirne duše mogli pustiti Sergija Ramosa. Zanimljivo je da je i za Ramosa zainteresiran upravo PSG.

Ova ponuda Parižana napravila je pravi dar-mar na tržištu i otvorila mogućnost da Real izgubi oba obrambena igrača, a da PSG postane dominantna sila u europskom nogometu.

Povratak na Net.hr