Ibrahimović je kriv za sve: Sprema se transfer godine

21.1.2015.
18:16
VOYO logo

Iz PSG-a će vjerojatno otići Cavani, i to u Manchester United, dok bi u pariški klub trebao doći Kolumbijac Radamel Falcao. No, United prvo mora otkupiti ugovor kolumbijskog nogometaša od Monaca, što će ga koštati 50 milijuna eura.

Odlični krilni napadač Juan Cuadrado (26), koji je bio jedan o ključnih igrača Kolumbije na SP u Brazilu, mogao bi karijeru nastaviti u Chelseaju koji nudi Fiorentini 27 milijuna eura za njega, objavili su u srijedu talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Fiorentina traži 35 milijuna eura za Cuadrada, vjeruje se da bi pristali i na manji iznos. Ukoliko se Cuadrado preseli u London, to znači da bi Chelsea napustili Nijemac Andre Schurrle i egipatski napadač Mohamed Salah. Njemački Wolfsburg nudi 30 milijuna eura za Schurrlea, a Roma želi dovesti Salaha i spremna je platiti 15 milijuna eura.

Također, ako Kolumbijac pojača Chelsea, to znači da bi trener Jose Mourinho mogao prijeći na sustav 4-3-3, s dva odlična driblera na bokovima, Hazardom i Cuadradom, te Diegom Costom u vršku napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cuadrado je u Italiji igrao za Udinese i Lecce, a od 2012. je u Fiorentini, gdje je standardni prvotimac. Za kolumbijsku reprezentaciju odigrao je 37 utakmica te je postigao pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo