Ipak će izvaditi 50 milijuna € i uništiti Lukin san?!

25.7.2012.
10:11
VOYO logo

Već i ptice na grani znaju da si Luka Modrić želi ostvariti san i karijeru nastaviti u Realu, jednom od najvećih svjetskih klubova, no Englezi tvrde kako će mu PSG ipak pokvariti plan, iskrcati svotu kojoj se Tottenham nada i odvesti ga u Pariz.

Guardian tvrdi da su čelnici Spursa dobili signale iz Pariza kako će bogati šeici u London donijeti 40 milijuna funti, 'strpati' Luku u avion i dovesti ga na Park Prinčeva, iako je s njega prije koji dan stigla informacija da je francuski klub završio s kupovinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, očajni Luka se u želji da 'pogura' svoj transfer u Kraljevski klub poslužio i bojkotom treninga i priprema zbog čega ga mu je klub isporučio novčanu kaznu, a Luka navodno ispričao predsjedniku Tottenhama Danielu Levyju.

"Situacija ne ovisi o Tottenhamu, već o klubovima koji ga žele", kratko je poručio menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski AS, pak, tvrdi da je "Luka Modrić bliže Realu nego ikad nakon što se ispričao predsjedniku Tottenhama Danielu Levyju zbog odbijanja putovanja na pripreme u SAD".

Tako se trakavica oko Modrićevog transfera nastavlja, a očito neće završiti sve dok netko ne objavi da ima Modrićev potpis na ugovoru te ga u svom dresu predstavi javnosti ili ga Levy na kraju odluči zadržati na White Hart Laneu na kojem ima ugovor do 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer nogometaša Tottenhama Andre Villas-Boas je s američke turneje poručio da hrvatski reprezentativac Luka Modrić do daljnjeg najvjerojatnije ostaje trenirati u Londonu.

"On je u Londonu, a mi u klubu odlučili smo da tamo i ostane još neko vrijeme. Nisam još definitivno odlučio ima li smisla da nam se Luka priključi u Sjedinjenim Državama. Utakmica protiv Liverpoola koja nas uskoro očekuje bit će odigrana po velikoj vrućini, a zbog gustog rasporeda ovdje, nemamo previše vremena za treninge. S obzirom na razinu spremnosti na kojoj su igrači koji su ovdje, mislim da ne bi bilo razumno dovoditi Luku u Ameriku. No, kažem, još nisam definitivno odlučio", konstatirao je portugalski trener nakon prve pripremne utakmice Tottenhama koji je remizirao s LA Galaxyjem 1:1 u Carsonu. (TS)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo