OGLAS

PRVOKLASAN RASPAD SISTEMA BARCELONE: / Rakitića, Messija, Suareza i društvo pregazila - Granada!

Image
Foto: Profimedia, ddp USA

Za Barcleonu je 62. minute igrao i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

21.9.2019.
23:06
Profimedia, ddp USA
VOYO logo

U susretu petog kola španjolskog nogometnog prvenstva Granada je na svom travnjaku pobijedila Barcelonu sa 2-0 ostvarivši prvu pobjedu protiv katalonskog sastava nakon šest uzastopnih poraza.

Posljednji put Granada je porazila Barcu u travnju 2014. godine sa 1-0, a potom upisala šest poraza uz razliku pogodaka 2-21. Španjolskog prvaka su srušili Ramon Azeez golom već u drugoj minuti, te Vadillo iz kaznenog udaraca u 66. minuti nakon što je Vidal igrao rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je odigrala očajno upisavši drugi susret u nizu u kojem nije dala gol. Protiv Borussije Dortmund se provukla igrajući 0-0, no Granada je iskoristila svoje prilike. Koliko je Barca igrača slabo pokazuje i podatak kako su gosti tijekom susreta uputili samo jedan udarac u okvir gola. U drugom poluvremenu je zaigrao i Leo Messi, ali nije pomoglo.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitić

Rakitić slabo igrao

Barceloni je to već drugi poraz ove sezone nakon što je prvenstvo otvorila porazom od Athletic Bilbaoa u prvom kolu, a ima i remi kod Osasune (2-2). Zanimljivo, Barca na četiri gostovanja ove sezone, tri u prvenstvu i jednim u Ligi prvaka, nema niti jednu pobjedu. Za Barcu je do 62. minute igrao Ivan Rakitić, no uklopio se u sivilo gostujućeg sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal je pobijedio Real Valladolid sa 2-0, a preostale dvije subotnje utakmice, Atletico Madrid - Celta, te Levante - Eibar završile su bez golova.

U nedjelju se u derbiju kola sastaju Sevilla i Real Madrid. Na ljestvici vode, Granada, Sevilla i Atletico Madrid sa po 10 bodova, no Sevilla ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo