PRVO PEPOVO POJAČANJE: / City otvorio pregovore s njemačkom zvijezdom!

Image
Image

Početkom tjedna Pep Guardiola se u Amsterdamu sastao sa sportskim direktorom Manchester Cityja Txikijem Begiristainom.

9.3.2016.
18:00
VOYO logo

Nizozemski dnevnik De Telegraaf je u Conservatorium Hotelu u Amsterdamu snimio 45-minutni sastanak Begiristaina s Ilhanom Gündoganom, stricem i agentom veznog nogometaša Borussije Dortmund Ilkaya Gündogana. Nije nikakva tajna da Guardiola iznimno cijeni 25-godišnjeg njemačkog reprezentativca i čini se da je s budućim klubom dogovorio da krene u akciju njegova dovođenja.

Stones i Laporte

Gündoganov ugovor s Borussijom istječe u ljeto 2017. godine i žele li na njemu zaraditi, Dortmunđani će ga morati prodati nakon završetka aktualne sezone. Njemački i engleski mediji spominju da veznjak u ugovoru ima i odštetnu klauzulu koja iznosi 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se posljednjih mjeseci spominjalo da su za Gündogana zainteresirani i drugi europski velikani, poput Barcelone, Juventusa i Arsenala, njemački reprezentativac je očito odabrao suradnju s Guardiolom koji napušta Bayern i od sljedeće sezone preuzima Manchester City. Osim Gündogana, katalonski je stručnjak, prema napisima više medija, zainteresiran i za stopere Johna Stonesa (Everton) i Aymerica Laportea (Athletic Bilbao).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo