STIŽE PONUDA

PRVI VRATAR ODLAZI IZ HAJDUKA? Splićani u zadnjim sekundama prijelaznog roka ostaju bez jakog aduta

Prijelazni rok je u najvećem dijelu Europe završio još prije tjedan dana, ali ne i u Turskoj gdje traje do petka navečer. Dinamo je zbog toga već ostao bez jednog igrača, a mogao bi i Hajduk.

Iz Maksimira je u Alanyaspor ranije ovaj tjedan otišao Junior Fernandes, a postoji mogućnost da će u Turskoj do kraja tjedna završiti i Hajdukov vratar Dante Stipica (26). Slobodna Dalmacija piše da trener Galatasaraya Igor Tudor želi Stipicu u svojoj momčadi, ponajprije ako zamjenu za pouzdanog prvog golmana Fernanda Musleru (31).

Tudor mu vjeruje

Tudor dobro poznaje Stipicu iz vremena kad je vodio Hajduk, davao mu je tada i dosta prilika bez obzira na to što je u momčadi bio i Lovre Kalinić. Sada bi ga navodno želio kao zamjenu u koju može imati puno povjerenje.

Dođe li u sljedećim satima i službena ponuda, treba vidjeti kako će reagirati Hajduk. Nije baš jednostavno ostati bez prvog čuvara mreže u trenucima kad više nema vremena za pronalazak i dovođenje zamjene, tako da ne bi bilo čudno da Splićani odbiju ponudu.

Povratak na Net.hr