PRVI VRATAR ODLAZI IZ HAJDUKA? / Splićani u zadnjim sekundama prijelaznog roka ostaju bez jakog aduta

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Prijelazni rok je u najvećem dijelu Europe završio još prije tjedan dana, ali ne i u Turskoj gdje traje do petka navečer. Dinamo je zbog toga već ostao bez jednog igrača, a mogao bi i Hajduk.

7.9.2017.
13:06
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Iz Maksimira je u Alanyaspor ranije ovaj tjedan otišao Junior Fernandes, a postoji mogućnost da će u Turskoj do kraja tjedna završiti i Hajdukov vratar Dante Stipica (26). Slobodna Dalmacija piše da trener Galatasaraya Igor Tudor želi Stipicu u svojoj momčadi, ponajprije ako zamjenu za pouzdanog prvog golmana Fernanda Musleru (31).

Tudor mu vjeruje

Tudor dobro poznaje Stipicu iz vremena kad je vodio Hajduk, davao mu je tada i dosta prilika bez obzira na to što je u momčadi bio i Lovre Kalinić. Sada bi ga navodno želio kao zamjenu u koju može imati puno povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođe li u sljedećim satima i službena ponuda, treba vidjeti kako će reagirati Hajduk. Nije baš jednostavno ostati bez prvog čuvara mreže u trenucima kad više nema vremena za pronalazak i dovođenje zamjene, tako da ne bi bilo čudno da Splićani odbiju ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo