VIDEO: / Zlatni dečko njemačkog nogometa vratio Bayern u život

Nogometaši Bayerna su u petom kolu Bundeslige s 4:0 deklasirali momčad Paderborne. Strijelci za bavarski sastav bili su Lewandowski, Robben i dva puta Götze.

23.9.2014.
22:21
VOYO logo

Bayern Munchen je poveo u 8. minuti preko fantastičnog napadača Marija Götzea. Götze je iskoristio puno prostora u obrani Paderborne nakon što je primio pas u šesnaestercu. Stoga je bez puno oklijevanja i kompliciranja zakucao loptu u donji desni kut za vodstvo 1:0.

Pet minuta kasnije Götze se ponovno mogao upisati u strijelce, ali golman Paderborna Lukas Kruse odlično je obranio šansu koju si je stvorio napadač Bayerna. Međutim, samo minutu poslije Kruse je kapitulirao. Robert Lewandowski je savršeno primio loptu na rubu šesnaesterca, koju je poslao bivši kapetan njemačke reprezentacije Philipp Lahm, i lijepo zabio u lijeve rašlje za 2:0 Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Prvak Njemačke je u 78. minuti postigao gol za 3:0. Götze je ponovno bio na pravom mjestu u pravo vrijeme, došao do odbijanca unutar šestnaesterca, i zakucao loptu u desne rašlje. Tu tu je bio kraj nadanja Paderborne da bi eventualno mogli doći do nekog "čudesnog" izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačnih 4:0 postavio je Arjen Robben koji je na dodavanje Thomasa Müllera samo skrenuo loptu u praznu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo