PRVACI NA KOLJENIMA: / Chelsea uništio Leicester u utakmici s tri briljantne asistencije!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Nogometaši Chelseaja pred svojim su navijačima na Stamford Bridgeu deklasirali aktualnog engleskog prvaka Leicester City s 3-0 u sklopu osmog kola Premier lige.

15.10.2016.
15:38
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Momčad Claudija Ranierija očajno je otvorila sezonu u kojoj brani naslov, nakon osam kola na kontu ima samo osam bodova. Leicester je ujedno prvi branitelj naslova nakon Blackburna (1995/96) koji je izgubio na prva četiri ligaška gostovanja u sezoni.

Idući vikend protiv Mourinha

Chelsea je poveo već u sedmoj minuti kada je Diego Costa zabio iz blizine nakon kornera pri čemu mu je petom loptu gurnuo Nemanja Matić. Španjolskom napadaču je to već sedmi pogodak u Premier ligi, a prošle sezone mu je za takav doseg trebalo 18 kola. U 33. minuti prednost Conteove momčadi je povećao Eden Hazard nakon briljantnog poteza Pedra koji je s tla gurnuo loptu Belgijancu. Hazard se definitivno vratio u formu: ovo mu je već treći pogodak u aktualnom prvenstvu, a prošle sezone mu je trebalo 28 utakmica za isti učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/v1a5

Novu fantastičnu asistenciju vidjeli smo u 80. minuti kada je mladi Nathaniel Chalobah prekrasno petom proigrao Victora Mosesa za konačnih 3-0. Chelsea je nakon tri loše utakmice sada stigao do druge uzastopne pobjede u prvenstvu i na petom je mjestu sa 16 osvojenih bodova. Pobjedom protiv svoga bivšeg trenera Ranierija na dobar je način najavio sljedeći vikend i derbi protiv Manchester Uniteda i još jednog svoga bivšeg menadžera Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo