PRVA SENZACIJA PRIJELAZNOG ROKA: / Zvijezda Monaca sletjela u Englesku, u idućim satima potpisuje ugovor

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Prema izvještajima otočkih medija, sjajni krilni napadač Monaca Bernardo Silva (22) sletio je u Englesku gdje bi nakon obavljenih liječničkih pregleda trebao potpisati ugovor s Manchester Cityjem

26.5.2017.
13:34
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Portugalski bi reprezentativac tako trebao postati prvo pojačanje Pepa Guardiole koji je već počeo sa slaganjem momčadi za novu sezonu nakon što je u netom završenoj zauezeo treće mjesto u Premier ligi. Iako zasad nema službenih informacija, engleski mediji procjenjuju da će Manchester City platiti 60 milijuna eura odštete Monacu.

Mendy, Bonucci, Walker...

Iza Bernarda Silve je fantastična sezone u Monacu s kojim je senzacionalno osvojio naslov francuskog prvaka i dogurao do polufinala Lige prvaka. Na tom je putu, u osmini finala, Monaco izbacio upravo Manchester City, a sjajni Bernardo je zapeo za oko Guardioli koji ga vidi kao dugoričnog nasljednika Španjolca Davida Silve. Portugalac je u 58 ovosezonskih nastupa za Monaco upisao 11 pogodaka i 12 asistencija. U Kneževinu je došao prije tri godine iz Benfice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City bi ovoga ljeta mogao još jednom poslovati s Monacom budući da je jedna od Guardiolinih meta i lijevi bek Benjamin Mendy. Osim njega, među željama katalonskog stručnjaka su i stoper Juventusa Leonardo Bonucci te desni bek Tottenhama Kyle Walker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno se očekuju i brojni odlasci s Etihada. Već sada je poznato da su slobodne ruke dobili Willy Caballero, Bacary Sagna, Gael Clichy, Pablo Zabaleta i Jesus Navas, a očekuje se da će ista sudbina pogoditi njih još nekolicinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo