PRVA MAKSIMIRSKA POBJEDA IVAJLA PETEVA: / Dinamov strateg otkrio zašto se odlučio za promjenu golmana

Image

Ivajlo Petev ostvario je i svoju prvu domaću pobjedu na klupi Dinama.

22.10.2016.
21:12
VOYO logo

Modri su dominantno 'obranili' svoj Maksimir od vinkovačkih trupa i slavili s 3-0. Poslije susreta trener Dinama bio je zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Nije to bila loša utakmica, imali smo pregršt šansi. Prvih pola sata nismo uspjeli zabiti pogodak, međutim prvi pogodak otvorio je utakmicu. Imali smo želju, kontrolirali utakmicu, tražili u svakoj situaciji da idemo u dubinu. Drugi dio također nismo odigrali loše, imali još par prilika koje smo promašili. Za kraj, zadovoljan sam s tri gola i tri osvojena boda", započeo je trener Petev, piše službena stranica Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DINAMO CIBALIJI UTRPAO TRICU:

Nije da smo odigrali vrhunski, ali

Prva je to pobjeda Peteva u trenerskoj karijeri na maksimirskom stadionu nakon pete odigrane utakmice. Ranije je na Maksimiru gostovao s Ludogorecom i reprezentacijom Bugarske.

"Svaka utakmica, kada pobijedite i osvojite tri boda, normalo da smo zadovoljni. Nije da smo odigrali vrhunski, ali napravili smo upravo ono što smo trebali. A, trebali smo tri boda, to smo i uzeli. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu. Sada slijedi kup u Bjelovaru, pa Inter u Zaprešiću...", ističe bugarski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

BOYSI GLEDALI BUĐENJE HENRIQUEZA I TALENTIRANOST PAVIČIĆA: Vinkovčani protiv Dinama nisu imali šanse

Image

BOYSI GLEDALI BUĐENJE HENRIQUEZA I TALENTIRANOST PAVIČIĆA: Vinkovčani protiv Dinama nisu imali šanse

'Svatko će dobiti svoju šansu'

Novinari na presici poslije utakmice upitali su Peteva zašto se odlučio za promjenu golmana. Naime, umjesto Dominika Livakovića, zaigrao je Adrian Šemper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što sam već rekao u nekoliko navrata, svatko će dobiti svoju šansu. Šemper je budućnost Dinama, ovu odluku donio sam u suradnji s našim trenerom vratara. Svaku utakmicu gledamo zasebno, te ovisno o potrebama rotirat ćemo golmane", izjavio je trener Petev te za kraj nadodao:

"Nemamo prvog golmana. Jučer je to bio Livaković, danas Šemper. Imamo dva kvalitetna golmana, kod mene nema prvi ili drugi, već su svi igrači važni te ćemo ih koristiti ovisno od utakmice do utakmice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo