PROSUDITE SAMI: / Ova snimka trebala bi riješiti najzanimljivije pitanje Europskog prvenstva

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Europsko nogometno prvenstvo dodatno je dokazalo igračku kvalitetu portugalskog reprezentativca Renata Sanchesa koji je Benficinu zamijenio svlačionicom minhenskog Bayerna.

7.7.2016.
16:38
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Transfer vrijedan 35 milijuna funti preselio je portugalskog navodno 18-godišnjeg veznjaka u Bundesligu u kojoj će tek trebati dokazati da za njega ondje ima mjesta. No, umjesto da razmišlja o zaduženjima koja su pred njim, poput finala Eura iadaptacije na novu okolinu, u Sanchesovoj se glavi zasigurno roje drugačija pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojavio se sada video-zapis koji bi trebao dokazati njegovu stvarnu dob. Snimljen je 2010. i Sanches na njemu doista izgleda kao kakav 13-godišnjak koji se pati dajući intervju u Benficinom dresu. U svakom slučaju ne izgleda kao pet ili šest godina stariji igrač kao što je to ustvrdio Guy Roux riječima:

"On tvrdi da ima 18 godina, ali uvjeren sam da moramo pogledati njegovu prošlost. Datum njegova rođenja objavljen je godinama nakon što je rođen i ne vjerujem da je točan. Uvjeravam vas da su mu 23 ili 24 godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ove izjave Sanches navodno planira i podizanje tužbe protiv francuskog nogometnog stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo