PROSINEČKI ZAPREPASTIO BiH IZJAVOM NAKON UVJERLJIVE POBJEDE: / 'Ostajem tu do petka'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Legendarni Žuti stigao je na klupu Bosne i Hercegovine u siječnju 2018. godine. Upisao je devet pobjeda, šest remija i sedam poraza u svom mandatu

19.11.2019.
9:49
Profimedia
VOYO logo

Bosna i Hercegovina je na jučerašnjem gostovanju na kraju kvalifikacija za Europsko prvenstvo porazila Lihtenštajn sa 3:0 uz dva gola nekadašnjeg igrača zagrebačkog Dinama Armina Hodžića (64′, 72′).

Robert Prosinečki i njegova momčad kvalifikacije su završili na razočaravajućem četvrtom mjestu, a svoj će nastup moći izboriti kroz Ligu nacija. Nakon utakmice oglasio se i Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo biti zadovoljni s ovim večeras u Vaduzu", kratko je rekao Prosinečki za tamošnje medije.

Image
VATRENI ĆE SVJETSKO SREBRO BRANITI U NIKAD VIĐENIM UVJETIMA: /

FIFA objavila termine Mundijala koji se nikom neće svidjeti

Izbornik Bosne i Hercegovine već je u ovim kvalifikacijama bio na rubu odlaska s klupe, ali je ipak ostao. Sličnu priču ispričao je i sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak će se više znati o tome s kim ćemo igrati u svibnju. Sve su neke spekulacije, ali kada se dođe na ždrijeb bit će poznato s kim će BiH igrati u polufinalu u svibnju. Ostajem ova tri dana do ždrijeba, pa ćemo onda razgovarati. U Nyonu će biti predsjednik Saveza, generalni, tako da ćemo razgovarati i vidjeti na kraju sve", zaključio je Prosinečki.

Legendarni Žuti stigao je na klupu Bosne i Hercegovine u siječnju 2018. godine. Upisao je devet pobjeda, šest remija i sedam poraza u svom mandatu. Nikad se nije libio koristiti onu staru poslovicu da "postoje dvije vrste trenera - oni koji će dobiti otkaz i oni koji su ga već dobili". Za svog vijeka na klupi Zmajeva borio s s teškim zdravstvenima problemima zbog kojih je bio na nekoliko operacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo