OGLAS

PROSINEČKI UPISAO PRVU POBJEDU, SRBIJA NEMOĆNA: / Čudesni Ronaldo u sudačkoj nadoknadi poništio Salaha

Image
Foto: AFP

Navijači diljem svijeta mogli su uživati u sjajnim utakmicama

23.3.2018.
23:14
AFP
VOYO logo

Robert Prosinečki upisao je prvu pobjedu otkada je preuzeo klupu reprezentacije BiH. Zmajevi su u prijateljskoj utakmici protiv Bugarske slavili na gostovanju 1-0. Strijelac jedinog pogotka bio je Kodro u 20. minuti utakmice.

PROTIVNICI VATRENIH POSLALI DALIĆU OZBILJNU PORUKU! Argentina bez Messija srušila moćne Talijane, Nigerija svladala Poljsku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro je pobijediti radi samopouzdanja i mislim da ćemo biti sve bolji. Rotirali smo igrače. U jednom periodu smo dobro igrali, a Bugarima smo vlastitim greškama pružali šanse za pogodak", rekao je legendarni Žuti nakon pobjede svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi naši susjedi nisu bili jednako uspješni. Srbija je izgubila od Maroka 1:2 na Olimpijskom stadionu u Torinu. Kod oba gola Maroka loše je reagirala srpska obrana. Za Afrikance precizni su bili Ziyech iz kaznenog udarca u 29. minuti i Boutaib u 40. Strijelac jedinog pogotka za Srbiju bio je Tadić u 37. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješne su bile reprezentacije protiv kojih će Hrvatska igrati u Ligi nacija najesen, Engleska je u Amsterdamu kao gost svladala Nizozemsku sa 1-0 (0-0), dok je Španjolska na gostovanju kod svjetskog prvaka Njemačke u Duesseldorfu odigrala 1-1 (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu Engleskoj osigurao je Lingaard (59), dok je strijelac za Španjolsku bio Rodrigo Moreno (6). Za Njemačku je izjednačio Mueller (35).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbija je preokrenula utakmicu protiv Francuske u Parizu i pobijedila 3:2. Giroud i Lemar su doveli domaćine u vodstvo, ali Muriel, Falcao i Quintero su zabijali za veliki preokret i pobjedu. Sažetak te utakmice možete vidjeti OVDJE. Preokret su mogli vidjeti i navijači Portugala u Zurichu. Egipat je vodio golom Salaha iz 56. minute sve do sudačke nadoknade, ali onda se ukazao Cristiano Ronaldo i s dva gola glavom preokrenuo rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo