PROSINEČKI POKUŠAO OBJASNITI UŽASNU IGRU SVOJE EKIPE: / 'Jedna stvar mi je čudna...'

Image
Foto: Profimedia

BiH je ranije osvojila skupinu Lige nacija i moći će tražiti plasman na Euro kroz play-off

15.10.2019.
23:25
Profimedia
VOYO logo

Izabranici Roberta Prosinečkog poraženi su na gostovanju u Ateni sa 2-1, a presudio je autogol Kovačevića u 88. minuti. Grci su poveli u 30. minuti golom Pavlidisa, a u 35. minuti je izjednačio Dinamov veznjak Amer Gojak. BiH samo teoretski može još osvojiti drugo mjesto i tako se kvalificirati za EURO, ali priliku za popravak će imati u dodatnim kvalifikacijama u ožujku sljedeće godine.

Dva kola prije kraja kvalifikacija BiH ima pet bodova manje od Finske koja se može na Euro već u sljedećem kolu ako pobjedi Lihtenštajn. BiH može dalje samo teoretski jer su joj potrebne pobjede protiv Italije i Lihtenštajna, ali također i da Finska ne pobijedi Lihtenštajn i da izgubi od Grčke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BiH je ranije osvojila skupinu Lige nacija i moći će tražiti plasman na Euro kroz play-off.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

09.09.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Izbornik nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinecki na aerodromu je potvrdio novinarima svoju ostavku. Nekoliko igraca iz Armenije vratilo se u Sarajevo. Robert Prosinecki Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Prosinečki razočaran

Nakon utakmice i debakla s Grčkom situaciju je komentirao izbornik Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Grci su bili bolji. Koliko god bilo teško, moram im čestitati. Nismo bili na onom nivou i ne znam koji je razlog. Nakon onakve utakmice, odigramo jednu ovakvu. Ljudi su bili puno bolji od nas i zasluženo su pobijedili. Čudno je da ne možemo dvije utakmice ponoviti u visokom ritmu. Zasluženo su nas pobijedili. Bili smo loši u pasu. Nemam pojma što se desilo. Puno smo razmišljali i razgovarali, ali prejednostavno smo im davali lopte, nismo bili blizu igračima, nismo bili onakvi kakvi smo trebali biti. Izgubili smo utakmicu i kvalifikacije su gotove", poručio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo