PROSINEČKI PO TREĆI PUT NA OPERACIJI: / Situacija nije dobra, Žuti se upravo nalazi u Zagrebu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Prosinečki je sinoć primljen u bolnicu, gdje će u ponedjeljak abdominalni kirurg obaviti operativni zahvat'

15.4.2019.
13:05
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nema kraja zdravstvenim problemima za Roberta Prosinečkog. Kako saznaje “Dnevni avaz”, izbornik Bosne i Hercegovine u ponedjeljak će u Zagrebu biti operiran. To će ujedno biti treći operativni zahvat, nakon što je hospitaliziran 22. studenog prošle godine na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Image
PROSINEČKI PROGOVORIO O TEŠKIM TRENUCIMA: /

'Nije bilo bezopasno, puklo mi je debelo crijevo. Valjda se sve nakupilo...'

Image
PROSINEČKI PROGOVORIO O TEŠKIM TRENUCIMA: /

'Nije bilo bezopasno, puklo mi je debelo crijevo. Valjda se sve nakupilo...'

"Prosinečki je sinoć primljen u bolnicu, gdje će u ponedjeljak abdominalni kirurg obaviti operativni zahvat", javio je izvor iz Zagreba spomenutom mediju i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacija je trebala biti obavljena prije sedam dana, ali...

"Operacija je, kako je to prvobitno bilo i najavljeno, trebala biti obavljena prije sedam dana, ali je prolongirana zbog objektivnih okolnosti".

Prosinečki je krajem studenog prošle godine završio u bolnici, imao je već dvije operacije u Sarajevu, a najnoviji zahvat je odlučio odraditi u Hrvatskoj. Dugo se lomio oko toga i na kraju se odlučio za operaciju u Zagrebu, na klinici gdje je u nekoliko navrata i išao na kontrolu po povratku iz Sarajeva, poslije prva dva zahvata u KCUS-u, piše Dnevni Avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki je hospitaliziran nakon bolova u trbuhu. Liječnici su tijekom operacijskog zahvata 23. studenog zaključili kako se radi o problemima s tankim crijevom, a operacija je trajala četiri sata.

Novi problemi

Nakon zahvata su ga odveli na odjel intenzivne njege i tamo je trebao biti sedam dana. Stanje mu se poboljšavalo i izgledalo je kao da će Žuti ubrzo ići kući. Bio je i prvi put otpušten s odjela intenzivne njege, ali onda je uslijedio novi problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rana mu je sporo zarastala pa je opet morao pod nož 1. prosinca i opet je vraćen na Intenzivnu. Ta je operacija bila samo rutinska, a Prosinečki se nakon nje oporavio i pušten je na kućno liječenje 14. prosinca. I sad evo novih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo