Prosinečkom u Beogradu spremaju iznenađenje!

Prema tvrdnjama beogradskog sportskog lista Sport, uprava Crvene zvezde i prije kraja ovogodišnjeg prvenstva Robertu Prosinečkom ponudit će potpisivanje novoga ugovora.

Prihvati li ponuđene uvjete, Žuti bi u Beogradu ostao do lipnja 2014. godine što samo potvrđuje koliko povjerenje Prosinečki uživa u Crvenoj zvezdi. U namjeri da mu se produlji ugovor čelnicima kluba nije zasmetalo ni to što je Zvezda prošle godine ostala bez ijednoga trofeja, a njihovo je osvajanje neizvjesno i ove godine.

Novi ugovor bit će mu ponuđen prije svega zbog kvalitetnog rada, dobre vizije i strategije, lansiranja mladih igrača i stvaranja mladoga tima od kojega u beogradskom klubu mnogo očekuju u budućnosti.

Prosinečki je bio glavni ideolog stvaranja novoga tima u koji je doveo veliki broj mladih i talentiranih igrača te mladih reprezentativaca Srbije. Prosinečki je u Srbiji nepunih godinu i pol dana, a ugovor mu istječe na ljeto iduće godine.

U srpskom prvenstvu crveno-bijeli za vodećim Partizanom zaostaju šest bodova nakon 20 odigranih kola, dok su u polufinalu Kupa u prvom susretu protiv najvećeg rivala slavili s 2:0.

Povratak na Net.hr