Prosinečki: Ja sam Zvezdaš, ona mi je dala sve

14.8.2011.
14:54
VOYO logo

"Ovdje je veliki pritisak, Zvezda je veliki klub, no to je sasvim normalno. Ipak, ovdje se osjećam kao kod kuće, ljudi me vole i poštuju me zbog igračke povijesti", rekao je Prosinečki u razgovoru za Sportske novosti.

Navijači ga vole, klub ima beskrajno veliko povjerenje u njega, no svjestan je Robi kako je trenerski posao sve, samo ne stabilan posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate kakav je život trenera, imam ugovor na dvije godine koji mi ništa ne vrijedi. Ako izgubim tri kola, dobivam nogu, to je tako."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U taboru crveno-bijelih već dugo čekaju na naslov prvaka, Žuti se nada kako je njegova momčad ove godine spremnija više nego ikad.

"Prvenstvo je imperativ, jači smo u odnosu na prošlu sezonu, a Partizan je dosta oslabljen. To je naša velika šansa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosinečki se s nostalgijom prisjeća igračkih nada u Dinamu, no priznaje kako je njegova igračka karijera ipak vezan uz Beograd.

"Ja sam prije svega profesionalac, ali ne želim izbrisati sjećanja koja sam doživio. Meni je Dinamo uvijek bio u srcu, igrao sam tamo kao klinac, ali put me odveo u Beograd. Zvezda mi je dala sve, tu sam napravio velike uspjehe, a sada sam dobio priliku voditi ekipu s klupe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zlih jezika' u njegovom Zagrebu ima na svakom koraku, mnogi ga ljubomorno osporavaju, no on spremno odgovara:

"Normalno je da sam navijač ovog kluba, sada razmišljam samo o Zvezdi, za Dinamo me baš briga u tom nekom smislu. Bilo bi mi drago da uđu u Ligu prvaka, ali nemam ih vremena pratit jer sam koncentriran na svoje posao", zaključio je Robi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108130047006 arti-201108130132006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo