PROSINEČKI DONIO ODLUKU O NOGOMETAŠU U PORNOAFERI: / 'Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena'

19.2.2019.
16:28
AFP
VOYO logo

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki donio je o obznanio odluku prema kojoj u momčad koju vodi neće zvati Anderlechtova braniča Ognjena Vranješa.

Odluka koju je donio temeljena je na nizu skandala kroz koji se njegovo ime provlači u posljednje vrijeme o čemu više možete čitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'U sukobu sa svima'

"Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko momčadi nam ne trebaju", prenosi sportsport.ba riječi Prosinečkog za Anadolu Agency.

Bit će problema, ali...

"Istina, imat ćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao vrlo dobro u proteklom razdoblju i morat ćemo tražiti rješenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspjeti što prije naći adekvatnu zamjenu na toj poziciji, tj. da će igrači koji bi mogli konkurirati na toj poziciji biti u natjecateljskoj formi", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo