PROŠAO BOLJE OD DINAMA: / Bilić u zadnjim sekundama izbjegao blamažu

Image
Foto: AFP

Nije baš uvjerljivu službenu premijeru na klupi West Hama imao bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

17.7.2015.
8:43
AFP
VOYO logo

Slavio je West Ham na svome Upton Parku s minimalnih 1:0, a jedini je pogodak u 90. minuti postigao James Tomkins. Nije Bilić ovom prilikom na travnjak izveo najjaču moguću momčad, ali takvo mučenje protiv slabašnih Maltežana malo je tko očekivao. Naš stručnjak nije, međutim, bio previše nezadovoljan.

"Posao nije gotov"

"Olakšanje je što smo zabili gol na kraju, ali mislim da smo igrali dobro, pogotovo u prvom poluvremenu. Nismo igrali posebno brzo, ali opet dovoljno brzo za ovakav tip suparnika. Radi se o pristojnoj momčadi. Nisu Real Madrid, ali nisu ni poput momčadi iz Andore ili San Marina. U stanju su otežati život suparniku", objasnio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je u redu za ovu fazu sezone. Dodavanja nisu bila briljantna, ali stvorili smo tri ili četiri šanse, a nedostajalo nam je i malo sreće budući da smo pogodili vratnicu. U drugom smo poluvremenu pomalo izgubili strpljenje, baš kao i snagu i svježinu što je i normalno za ovaj dio sezone. Dobro smo organizirani, ali nam u završnici nedostaje dodatne kvalitete što ćemo dobiti kada zaigraju igrači koji su nam nedostajali", dodao je Bilić i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posao nije gotov, ali vjerujemo u sebe. Poštujemo suparnika i ovu fazu natjecanja. Ne znam hoćemo li zaigrati s istom momčadi na Malti, ali pokušat ćemo izvesti najbolju moguću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo