PROPALI U ENGLESKOJ: / Dvije posrnule zvijezde se vraćaju u Italiju

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP
24.8.2015.
23:30
AFP
VOYO logo

Cuadrado je u ponedjeljak otputovao na Apeninski poluotok kako bi tijekom utorka prošao liječničke preglede u Torinu, a isto očekuje i Balotellija u Milanu.

Mourinho ga nije volio

Kolumbijski reprezentativac Cuadrado je u siječnju ove godine za 33 milijuna eura prešao iz Fiorentine u Chelsea, ali se nije uspio nametnuti Joseu Mourinhu. Cuadrado bi redove talijanskog prvaka trebao stići na jednogodišnju posudbu, a talijanski mediji javljaju da bi njegov angažman Staru damu trebao stajati 1,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, talijanski reprezentativni napadač Mario Balotelli nije se naigrao kod Brendana Rodgersa i pokušat će vratiti svoju napadačku ubojitost na San Siru, u klubu iz kojeg je otišao u Liverpool. Talijanski izvori tvrde da će Milan u ovoj posudbi podmirivati polovicu Balotellijeve plaće iz ugovora s Liverpoolom, koja iznosi 80.000 funti tjedno. Balotelli je igrajući za Milan postigao 26 pogodaka u 43 nastupa u Serie A, a to mu je bio najbolji učinak u karijeri. u kojoj je, osim Milanovog i Liverpoolovog, nosio i dresove Intera te Manchester Cityja. Bivši kapetan hrvatske reprezentacije Zvonimir Boban nije, međutim, nimalo oduševljen Balotellijevim povratkom u Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOBAN NAJOŠTRIJE OSUDIO POTEZ SVOG BIVŠEG KLUBA: /

'To je apsurdno!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo