PROMETNO U BARCELONI: / Španjolski prvaci prodali golmana Cityju, pa iz Ajaxa doveli novog

Image

Prometno je danas bilo u klubu aktualnih španjolskih nogometnih prvaka.

25.8.2016.
16:48
VOYO logo

Claudio Bravo ukupno je deveti igrač koji je stigao na Etihad u ljetnom prelaznom roku nogometaša nakon što su za City već ranije potpisali Ilkay Gundogan, Nolito, Oleksandr Zinčenko, Aaron Mooy, Leroy Sane, Gabriel Jesus, Marlos Moreno i John Stones.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam zbog dolaska ovdje. Znam da klub gradi nešto velikog, a ja se nadam biti dijelom mnogih uspjeha u nadolazećim godinama", kazao je Čileanac s najviše nastupa za reprezentaciju (106) koji je sa Cityjem sklopio četverogodišnji ugovor.

Zamijenit bi ga, odluči li se za tu opciju Barcelonin trener Luis Enrique, mogao na Camp Nou upravo pridošli Cillessen koji je sa španjolskim prvacima sklopio petogodišnju suradnju vrijednu 13 milijuna eura. Konkurenciju će imati u Nijemcu Marc-Andreu ter Stegenu i Jordiju Masipu, a u Barcelonu je stigao samo dan nakon što je na vratima Ajaxa primio četiri pogotka od Rostova i propustio pomoći klubu plasirati se u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac je za reprezentaciju sakupio 30 utakmica i bio član izabrane vrste koja je na Svjetskom prvenstvu 2014. godine osvojila treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo