Progovorio krivac jednog od najspektakularnijih golova godine

Branič Barcelone Marc Bartra osvrnuo se na pogodak koji je Gareth Bale postigao u finalu Kupa kralja iz akcije u kojoj je upravo njega fantastični Velšanin uspio pretrčati.

25.4.2014.
8:12
VOYO logo

Na njegovu žalost Bartra neće ostati zapamćen po postignutom pogotku u finalu na Mestalli već po pogotku koji je zabio Gareth Bale u sada već antologijskom sprintu u kojem je uspio pretrčati Španjolca. Bartra za to krivi umor.

"Uhvatio me je umornog, ali bez obzira na to ne želim umanjivati veličinu tog pogotka. Bale je fantastičan igrač", rekao je Bartra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi branič Barcelone nada se kako Tata Martino neće dobiti otkaz i kako će ostati na Camp Nouu.

"Ako Tata napusti klupu, to će za mene biti loša vijest. Dugujem mu puno, uz njega sam dosta sazrio i njegov odlazak bi bio tužna vijest. Nadam se da će ostati, cijela momčad mu vjeruje i želimo s njim krenuti prema naprijed."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dobra i loša iskustva pomogla su mi u sazrijevanju proteklih mjeseci. Taktički se nije ništa promijenilo, mogu igrati s Puyolom, Piqueom, Mascheranom, sa svima se dobro osjeća", dodaje Bartra.

https://vine.co/v/M1zpM6tB5Dd/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče borbe za naslov, svjestan je težine situacije.

"Znamo da su nam četiri naredne utakmice vrlo važne i želimo upisati četiri pobjede te uživati kao protiv Athletica. Sve što možemo je pobjeđivati i nadati se kiksu Reala i Atletica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo