ŠPANJOLSKA BRUJI O BEZOBRAZNOM POTEZU ZVIJEZDE REALA: / Procurio važan detalj! Španjolac si je ovim zapečatio sudbinu

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Napadač Real Madrida Alvaro Morata odbio je pozdraviti trenera Zinedine Zidanea u susretu 37. kola Primere protiv Seville (4-1 za Los Blancose), koji se odigrao protekle nedjelje.

15.5.2017.
21:22
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Prema pisanju najčitanijeg španjolskog dnevnog sportskog lista Marce, inače "glasila" Reala, Morata je bio jako ljut zato što je bio zamijenjen u 60. minuti za Lucasa Vazqueza koji je oduševio stratega Los Blancosa svojim igrama ove sezone.

Stoga Morata, kad je izlazio iz igre, nije dao ruku Zidaneu. Francuz je pružio ruku u znak pozdrava, ali ne i ovaj sjajan napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamere su uspjele uhvatiti taj detalj, a mediji su počeli nagađati da bi Morata uz Jamesa Rodrigueza lako mogao biti taj koji će napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se As pita:

'Je li to bila posljednja Moratina utakmica na Santiago Bernabeuu?', navodeći da je Morata vidio Zidaneovu ispruženu ruku u znak pozdrava. Marca, pak, brani Zidaneovu odluku navodeći kako to nije bila Moratina dobra noć, te kako se nije snašao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Morata nije zadovoljan svojim statusom kod trenera Zidanea. Benzema je u prednosti ispred njega. Francuz je ove sezone ukupno odigrao 2999 minuta, dok je Morata na 1854. Uglavnom ulazi kao džoker s klupe, ali usprkos tome je uspio zabiti 2o golova ove sezone u svim natjecanjima. Nogometni fanovi pitaju se što bi tek bilo da je igrao više.

As navodi i kako su agenti Španjolca u potrazi za novim klubom. Antonio Conte bi ga jako htio vidjeti u Chelseau umjesto Diega Coste koji ide u Kinu uzeti veliki novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Chelsea, kao možda i najizgledniji kandidat za Moratino dovođenje spominje se Manchester United.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo