PROCURIO NOVI VIDEO BOYSA U MANCHESTERU: / Kamera uhvatila prizore od kojih ćete se sigurno naježiti

Image

Bad Blue Boysi bodre svoju momčad gotovo kao u ona stara vremena

19.10.2019.
16:05
VOYO logo

Nogometaši Dinama briljiraju ove sezone i u Prvoj HNL, ali što je važnije, sjajni su i u Ligi prvaka u kojoj imaju dobre šanse izboriti nokaut fazu Europa lige, pa ako padne Šahtar u nadolezećem dvomeču, možda i proljeće u Ligi prvaka. Cijela ta Dinamova priča ne bi bila u potpunosti zaokružena da ove sezone na istoj razini ili da se sportski izrazimo da u istoj formi nisu i navijači.

Bad Blue Boysi bodre svoju momčad gotovo kao u ona stara vremena, a posebice na gostovanjima gdje ih, ironično, zna biti i više neko na domaćem stadionu. Svijet su već obišli prizori BBB-a u Mađarskoj na utakmici protiv Ferencvaroša u kvalifikacijama, ali snimke s gostovanja u Manchesteru gdje je Dinamo u drugom kolu Lige prvaka igrao protiv prvaka Engleske, Manchester Cityja, zaista su impresivni i hvalevrijedni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

01.10.2019., stadion Etihad, Manchester, Engleska - UEFA Lige prvaka, skupina C, 2. kolo, Manchester City - GNK Dinamo. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Impresivni prizori

Prepoznao je to nedavno i ugledni BBC koji je istaknuo kako je Dinamo na toj utakmici sa Cityjem imao puno bolju podršku te da su se Zagrepčani osjećali kao kod kuće u tom ambijentu.

"Iako su Cityjevi navijači iskazali entuzijazam, njihova strastvenost nije se mogla mjeriti s Dinamovim navijačima, koji su poskidali majice kada je njihova momčad primila pogodak i nastavili frenetično navijati", napisao je to nakon utakmice BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je nekoliko snimaka, s Boysima u glavnoj ulozi, objavljeno na internetu ili društvenim mrežama, ali ova objavljena prije nekoliko dana zaista je zapanjujuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo