PROCURILO U JAVNOST: / Europski prvak Real Madrid dobio je dva bolna 'šamara' od Ivana Rakitića!

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Katalonski dnevni sportski list Mundo Deportivo piše kako je Real Madrid dva puta htio dovesti zvijezdu Barcelone i hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.

4.10.2016.
21:50
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Raketa je ovog ljeta odbio brojne ponude europskih velikana koji su zagrizli za nogometne usluge sjajnog 28-godišnjeg Hrvata. Vatreni je odlučio ostati u redovima aktualnog španjolskog prvaka. Što zbog toga što uživa igrajući s Messijem i društvom, što zbog života u Kataloniji koji mu, kako je to više puta istaknuo, odgovara.

Madriđani ostali 'kratkih rukava'

Katalonski dnevni sportski list Mundo Deportivo u svom tekstu, koji je na spomenutom portalu objavljen u utorak, piše kako je Real Madrid bio jedan od četiri kluba (uz PSG, Manchester City i Manchester United), koji je pokušao Barceloni oteti i Neymara, a isto tako dva puta je htio dovesti i Rakitića. Htio, ali nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA ‘CRNA LISTA’! Liječnik Vatrenih otkrio veliku istinu o Ivanu Rakitiću: ‘Pokušao je sve, ali…’

"Neymar nije bio jedini nogometaš kojeg je htio predsjednik Reala Florentino Perez. Naime, u ljeto 2014. godine čelnik Reala htio je potpisati Ivana Rakitića koji je briljirao u dresu Seville koju je odveo do trofeja Europske lige (bio i MVP finala). Hrvat je primio ponudu od Reala, a za njega je bio zainteresiran i Atletico. No na kraju, unatoč tome što za Los Blancose igra njegov sunarodnjak Luka Modrić, odlučio se za Barcelonu", piše katalonski novinar Rogero Torello koji dodaje kako se ista stvar, samo u drugačijim uvjetima, dogodila dvije godine poslije.

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO
Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Dvije godine poslije, isti odgovor

"Madriđani su dvije godine kasnije pokušali iskoristiti činjenicu da je Barcelona dovela Andrea Gomesa i Denisa Suareza. Raspitivali su se kod Rakitića da prijeđe u Real, no dogovor je u oba slučaja bio isti - "Ne, hvala!", piše Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je dosad u Barceloni odigrao 117 utakmica i postigao ukupno 19 golova (uz 16 asistencija), a s katalonskim klubom je osvojio osam trofeja. Prema Transfermarktu, trenutna vrijednost Ivana Rakitića procijenjena je na 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo