PROCURILO IME NOVOG HAJDUKOVOG TRENERA? Senzacija iz Splita, Lukša Jakobušić povukao ključni potez: / Portugalac na vrućoj klupi

Image
Foto: Profimedia

Zajedno s Nikoličiusom koji je došao iz Gorice na mjesto sportskog direktora odabrao je Portugalca

16.1.2021.
9:44
Profimedia
VOYO logo

Jorge Manuel Rebelo Fernandes (44), poznatiji kao Silas, trebao bi postati novi trener splitskog Hajduka. I to navodno već u ponedjeljak.

Predsjednik Uprave HNL Hajduk, Dubrovčanin Lukša Jakobušić, isprva nije imao ideju dovesti stranog trenera, ali očito je da na kraju nije imao izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi trener koji traži afirmaciju

Zajedno s Nikoličiusom koji je došao iz Gorice na mjesto sportskog direktora odabrao je Portugalca, mladog trenera koji traži pravu afirmaciju, što je dobra vijest za Hajduk, jer ne treba sumnjati da će na Poljudu dati sve od sebe kako bi uspio. A neće mu biti lako...

Sportske novosti pišu da su se za njega odlučili baš predsjednik Lukša Jakobušić i novi sportski direktor Mindaugas Nikoličius. Silas je u trenerskoj karijeri koja je započela 2018. vodio Belenenses i Belenenses SAD, a u sezoni 2019./2020. bio je prvi trener lisabonskog velikana Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio i nogometaš

S tim je klubom od 27. rujna 2019. do 4. ožujka 2020. ostvario 17 pobjeda, remi i deset poraza uz gol-razliku 45:32.

Igračka karijera trajala mu je od 1995. do 2017. godine, a od poznatijih klubova igrao je za Wolvese i Uniao Leiriju. Za reprezentaciju Portugala odigrao je tri utakmice 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo